Luk

AGF-sponsor indkalder til møde efter fankaos

| 3F Superliga | 33 kommentarer

Infoboks

Aros Forsikring, som er storsponsor hos AGF, har indkaldt klubben til møde, efter der var flere sæsonkortholdere, som blev afvist i indgangen til opgøret mod AaB.

Der var liv og glade dage i Aarhus mandag aften, hvor AGF på et næsten udsolgt Ceres Park formåede at slå rivalerne fra AaB med 1-0 i 3F Superligaen.

Det var dog ikke alle AGF-fans, som fik lov til at tage del i oplevelsen, selvom de faktisk havde sæsonkort til holdets hjemmebanekampe og derfor ret til at se kampen live mandag aften.

Der var nemlig flere tilskuere, som måtte gå forgæves, da der simpelthen var for mange inde på Ceres Park, og derfor har storsponsoren Aros Forsikring indkaldt AGF til et møde.

Aros Forsikring havde nemlig gjort det muligt, at der var fri adgang for alle til mandagens opgør, da de havde købt samtlige billetter, men de gik altså udover flere af de fans, som havde sæsonkort.

Aros Forsikring har tirsdag bekræftet overfor B.T., at de har indkaldt til møde for at finde hoved og hale i det kaos, som fandt sted på Ceres Park.

AGF har tirsdag da også undskyldt overfor flere af de sæsonkortholdere, som blev afvist i døren til opgøret mod AaB, som I kan læse mere om her.


Af Raymund Nelausen

33 kommentarer

Der Grüne 12:31          
Aros - Danish for kaos
Teutoner1970 12:34          
Amatør Generel Forvirring
Michaz 12:37          
Der Grüne....
Hvad i al verden har sponsorer med kontrollen at gøre?
Jeg er meget nysgerrig efter at høre, hvordan din hjerne nået frem til den slutning.
kampito 12:40          
Godt nok amatøragtigt håndteret af AGF.
Der bliver i artiklen nævnt at der "næsten var udsolgt" hvorfor afviser man så gode trofaste AGF fans med sæsonkort..?
Jeg håber ikke AGF pisser på de forudrettede og blot stikker dem en undskyldning.
Et forslag for udbedring af skandalen, kunne være at investerer de forurettede AGF fans i Lougen med bespisning og fri bar til en hjemmekamp i Superligaen, intet mindre ville være fair.
Martin 176 12:42          
Jeg har ikke sæson kort men jeg gik også forgæves med mine 2 døtre. 1,5 time i kø for at blive afvist 20 meter fra indgangen 10 min. Før kampstart. AGF har et forklarings problem og ikke kun overfor sæsonkort holdere. Alle med en billet til den kamp havde ret til at komme ind men der var flere tusinde der gik forgæves.
JytteRolf 12:47          
Amatøragtigt. Hvordan vil AGF kompensere?
8000Aarhus1880 12:49          
Martin
Så du stod i kø 1 time og 40 min før kampen? På det tidspunkt kom jeg også på stadion og stod i kø Ca 30 sekunder. Virker uheldigt.
Og i øvrigt var det ikke alle med billet, der havde ret til at komme ind. Kun de første 19.400. Når makskapacitet var nået, lukkede de af for flere, hvilket de også havde meldt ud. Selvom der selvfølgelig ikke skulle have ramt sæsonkortholderne
Fredag 3. december
Torsdag 2. december