Luk

AGF-stopper trods brølere: Ingen peger fingre

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - AGF 3-1
Superligaen Grundspil
2' 1-0 Isaac Atanga
3' 2-0 Kamal-Deen Sulemana
10' 2-1 Patrick Mortensen
57' 3-1 Isaac Atanga
77' 3-1 Kamal-Deen Sulemana

Sebastian Hausner sætter ord på sin store fejl mod FCN, og forsvarsspilleren glæder sig over, at ingen fra AGF pegede fingre ad hinanden trods fejlene.

AGF led søndag et 1-3-nederlag mod FC Nordsjælland, hvilket aarhusianerne langt hen ad vejen selv var medskyldige i.

Store individuelle fejl fra Sebastian Hausner og Kamil Grabara gav reelt FCN to gratis mål, og efter kampen satte førstnævnte følgende ord på situationen efter to minutter, hvor han ufrivilligt serverede bolden til en helt fri Isaac Atanga:

- Jeg fik at vide, at jeg skulle sparke den 'away', for jeg nåede egentlig ikke helt selv at få orienteret mig i situationen. Det var en clearing, men den skal selvfølgelig blive bedre, siger Sebastian Hausner.

Var det Kamil Grabara, der råbte?

- Det er jeg faktisk lidt i tvivl om. Jeg ved bare, at jeg ikke nåede at få kigget mig om, og jeg havde ikke rigtig styr på, hvor der lå nogen, og så tænkte jeg better safe than sorry, siger Hausner.

Det er ikke første gang i sæsonen, at AGF har lavet store personlige fejl, men Sebastian Hausner mener ikke, at der er kommet mere usikkerhed ind på holdet.

- Jeg føler egentlig ikke, at vi er mere shaky. Selvfølgelig opstår der nogle fejl, som vi skal have skåret fra, for det har kostet, siger Hausner, der er tilfreds med måden, som AGF rejste sig efter FCN's to mål på fire minutter:

- Det viser, at vi har den rigtige mentalitet til det projekt, og vi står sammen alle mand. Der er ingen, der går og peger fingre. Vi er indstillede på, at nu må vi bare kæmpe os tilbage som hold, siger Sebastian Hausner.

AGF er efter ti spillerunder på sjettepladsen i 3F Superligaen med 15 point.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Martin Schmidt

7 kommentarer

JUXTAPOZ 10:58          
Han laver da ellers nogle brølere, ham Hausner ;)
Kompis 11:11          
JUXTAPOZ: Han er også ret ung, så den der sker brølere ind imellem. Det var noget andet, hvis han var på alder med eksempelvis Okore. Så burde disse brølere ikke ske.
Juniorx 12:26          
Hausner er god, men selvfølgelig skal mængen af fejl pakkes væk. Men skal Grabara ikke bare råbe at det er hans bold. Jo ikke engang et farligt indlæg.

Ja der bliver lavet 2 fejl i forsvaret, men der burde også være noget at tale om i den anden ende. Der bliver brændt alt for meget.

Og kan sige det samme uge efter uge!! Hvorfor fik Anker ikke 2 år mere? Hans løb Offensivt såvel defensivt er i den grad savnet!!
Sweden 12:37          
Fint nok han er ung, men det er absurd dårligt forsvarsspil. At sætte højre yderside på dét indlæg skriger til himlen og vidner om mangelfuld teknik og dårlig skoling.
Groggster 13:16          
Stærk mentalitet af den gode Hausner. Han skal nok blive til noget. Jeg kan sagtens leve med hans fejl i ny og næ, for han rejser sig altid og spiller på et meget lovende niveau som 20-årig.

Ift. artiklens citater: Nej, ingen peger fingre - lige udover Tingager, der ikke kan styre sig og konstant skal gå helt amok på sin målmand, når han laver fejl (hvad enten det er Grabara eller Eskelinen). Det er godt nok ikke anførermateriale. Fint med ærgerrighed, men det har aldrig hjulpet et samarbejde eller en selvtillid i knæ, at man skriger sin frustration i hovedet på en ung mand.
BoroDane 13:21          
Ift. artiklens citater: Nej, ingen peger fingre - lige udover Tingager, der ikke kan styre sig og konstant skal gå helt amok på sin målmand, når han laver fejl (hvad enten det er Grabara eller Eskelinen). Det er godt nok ikke anførermateriale. Fint med ærgerrighed, men det har aldrig hjulpet et samarbejde eller en selvtillid i knæ, at man skriger sin frustration i hovedet på en ung mand.
Tingager er da den eneste der tager hånd om problemet. Grabara ligner en målmand fuldstændig blottet for koncentration siden han er kommet tilbage. Først giver han to mål i Kolding, så giver han et mål i går og er lige ved at gøre det igen ved den aflevering op i banen. Så skal der sgu falde brænde ned fra en af holdets bærende og erfarne kræfter. Den slags koncentrationssvigt må ikke ske på det niveau og d slet ikke når man jagter kampen. Det har været håbløst af Grabara siden genkomsten og jeg vil blive bekymret hvis han bare fik et klap på skulderen og et smil når han er så ukoncentreret.
LukeDanDuke 13:28          
Selvfølgelig skal Grabara have en skideballe. Han har i flere kampe fokuseret på alt muligt andet end at spille fodbold. Fint nok når det fungerer - men når det ikke fungerer, og han laver flere fejl nærmest på stribe, så fortjener man altså også en skideballe.

Tingager er den eneste defensive spiller som har holdt et bare nogenlunde niveau for AGF i den her sæson.
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar