Luk

AGF-stopper: Vi har meget mere at byde på

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

Randers FC - AGF
Sydbank Pokalen (15/04)
Oddset 2,75 3,60 2,45
bet365 2,80 3,40 2,40

AGF har meget mere at byde på, end de har vist på det seneste, fastslår forsvarsspiller Jesper Juelsgård forud for kampen mod FC Midtjylland.

AGF brager søndag ind i FC Midtjylland i 3F Superligaen, hvor Aarhus-klubben skal forsøge at revanchere nederlaget imod FC Nordsjælland.

Den tidligere FCM-spiller Jesper Juelsgård spår en intens kamp, og AGF har meget mere at byde på, end de har vist, påpeger han.

- Det er ofte intense kampe ude i Herning, som er et fedt sted at spille, så vi glæder os til kampen. Begge hold har noget at revanchere fra seneste runde, så der skal nok komme knald på, siger Juelsgård til klubbens hjemmeside.

- Det er også fedt, at kampen kommer allerede nu, så vi kan komme videre fra i onsdags. Vi dvæler ikke ved fortiden og nyder at kampene kommer tæt på hinanden i den her periode.

- Så er den næste udfordring altid lige om hjørnet og vi har haft fuld fokus på FCM siden i torsdags og er klar til kampen.

- Vi har meget at byde på som hold - og også mere end vi har vist på det seneste, så det skal vi finde frem. Men vi er et godt sted og er klar til at tage kampen op på søndag, så vi igen kan tage hjem fra Herning med tre point, siger Juelsgård.

Kampen mellem FCM og AGF spilles søndag klokken 16.00.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Sara Margren
Mandag 12. april
Søndag 11. april