LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

AGF storsejrede i første test

| Træningskampe | 0 kommentarer
AGF storsejrede i første test
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
AGF vandt 4-0 over Aarhus Fremad i vinterens første testkamp. Jakob Ankersen blev dobbelt målscorer.

Lørdag gjaldt det opstartens første testkamp for AGF, da bysbørnene fra Aarhus Fremad kiggede forbi kunstgræsbanen på Fredensvang.

AGF stillede ganske stærkt fra start med Tobias Sana og Morten Duncan Rasmussen som offensivkræfterne, mens der også var blevet plads til folk som Mustapha Bundu og Jens Stage.

Frederik Møller måtte allerede lade sig udskifte efter 25 minutter, mens Christian Bech kom ind i stedet.

AGF bragte sig i front efter en halv time, da et hjørnespark landede for fødderne af Bundu uden for feltet, og han bankede bolden i nettet til 1-0, der også var stillingen ved pausen efter en første halvleg, hvor AGF havde domineret.

Til anden halvleg skiftede AGF et hav af folk ud, og ind kom blandt andre Mikkel Rask, Jakob Ankersen, Andre Riel og de yngre kræfter Søren Bugge Jepsen, Kasper Lunding, Mads Mikkelsen, Alexander Ammitzbøll og målmand Johannes Fham.

Bare et par minutter inde i anden halvleg blev det så 2-0, da indskiftede Ankersen var over en returbold, som han sparkede i kassen.

AGF fortsatte med at presse på, og med tyve minutter igen øgede 17-årige Magnus Kaastrup til 3-0 efter oplæg af Ankersen.

Ankersen blev dobbelt målscorer kort efter, da han af to omgange sendte bolden i kassen til 4-0, der blev kampens resultat.

Næste testkamp for AGF er på onsdag mod Brabrand.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Sara Margren

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 17. januar
Onsdag 16. januar