Luk

AGF tabte til FCN igen: Dårligt at starte sådan

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - AGF 2-0
Superligaen Mesterskabsspil
18' 1-0 Kamaldeen Sulemana
87' 2-0 Oliver Antman

Patrick Olsen mener, at AGF startede alt for dårligt, da aarhusianerne tabte for tredje gang i sæsonen til FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland er gået hen og blevet AGF's onde ånd i denne sæson, hvor det er blevet til tre FCN-sejre i tre mulige kampe. 

Alle tre kampe er startet dårligt for aarhusianerne, der enten er kommet bagud eller fået et tidligt rødt kort. 

- Selvfølgelig er vi skuffede. Jeg ved ikke, hvad det er. Det er åbenbart sådan, at hver gang vi skal herover. Så det må vi finde ud af, hvorfor det er sådan. Alt i alt var det bare rigtigt dårligt, at vi kom så skidt fra start, siger AGF's Patrick Olsen. 

Kan man pege på, hvorfor I har det svært ved FCN?

- Det ved jeg ikke, om man kan. Sidst spillede vi 10 mod 11, og der synes jeg, vi spillede rimeligt lige op med dem. Den her gang var det en personlig fejl, som de kom foran på. 

- Det er hvad, der sker i fodbold en gang imellem, at der er en, der laver en fejl, men så er det jo op til holdet at gøre op for det og komme igen. Vi lykkedes bare ikke rigtigt med at få puttet den i kassen, og så er det svært at vinde.

På papiret burde AGF kunne presse FCN på fysikken, men det lykkedes aldrig 100 procent, selvom Farum-klubbens defensiv blandt andet bestod af 18-årige Adamo Nagalo, der inden kampen blot havde fire minutters seniorfodbold.

- Jo, det er rigtigt, at det burde vi kunne, men det er mere et udtryk om at være klar. Det hold, der er mest klar, vinder som regel også flest dueller. Det var som om, at de skulle score, før vi kom i gang. Efter de kom foran, så fik vi bedre styr på det.

Nu venter fire kampe de kommende to uger med to pokalsemifinaler mod Randers samt Superligakampe mod FC Midtjylland og Brøndby.

Selvom det er et travlt program, så er det også rart for AGF'erne, at de hurtigt kan revanchere sig.

- Vi tager en kamp ad gangen, og det tror jeg, alle hold gør. Vi kigger ikke frem mod noget som helst. Det er en kamp ad gangen. Det er et hårdt program, og det er dejligt, når man har sådan nogle kampe, så man kan komme hurtigt videre. Så det er bare om at kigge fremad og samle en masse energi, for det får vi brug for.

Torsdag får AGF besøg af Randers i den første semifinale i Sydbank Pokalen.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Andreas Roesen
Mandag 19. april