Luk

AGF tæt på sejr efter skidt start

| 3F Superliga | 72 kommentarer
AGF tæt på sejr efter skidt start
Foto: Getty Images

AGF kom hurtigt bagud, men kom alligevel tilbage i kampen og var tættest på at vinde. Kampen mellem AGF og Lyngby endte 1-1.

AGF jagtede en sejr for at komme tættere på FCK på andenpladsen i Superligaen. 

Dog måtte aarhusianerne undvære både Niklas Backman og Jon Dagur Thorsteinsson til kampen, og det startede skidt for AGF. 

Allerede efter seks minutter kom aarhusianerne bagud, da Lyngby-spilleren Rezan Corlu tog en lang solotur og på kanten af feltet sparkede bolden i mål – uden chance for William Eskelinen. 

AGF havde efterfølgende de fleste chancer, og efter 29 minutter gav det pote. Et flot frisparksforsøg af AGF blev reddet af Lyngby-målmand Thomas Mikkelsen, men Patrick Mortensen var hurtig over returen og satte bolden i nettet. 

Ingen af de hold scorede yderligere inden pausen. 

I anden halvleg var det stadig AGF, der kom frem til mest. Med godt 20 minutter igen appellerede AGF for et straffespark begået mod Mustapha Bundu, men dommeren vinkede afværgende. 

Otte minutter før tid havde indskiftet Nicklas Helenius et tæt forsøg for AGF, men skuddet gik snært over mål. 

Flere scoringer blev det ikke til. Med 1-1-resultatet er AGF nummer tre i Superligaen, to point ned til Brøndby på fjerdepladsen. Lyngby er nummer ni, to point op til Randers på sjettepladsen.

 

Oplev magien på Lyngby Stadion - køb billet her!


Af Anders Jensen
Torsdag 23. januar
Onsdag 22. januar