Luk

AGF-talent missede BVB-lejr og blev skadet

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Paderborn - Dortmund
Bundesliga (31/05)
bet365 8,50 5,50 1,33
NordicBet 9,00 5,85 1,31
Oddset 8,35 5,60 1,32
YouBet 9,00 5,75 1,33

Lidt sygdom satte en stopper for, at Magnus Kaastrup kunne komme med Dortmunds førstehold på træningslejr, så han blev hjemme og løb i stedet ind i en skadespause på flere måneder.

Magnus Kaastrup har siden i sommer spillet for Dortmunds andethold, og det har han gjort med pæn succes – men i de seneste måneder har han ikke rørt en fodbold.

Den unge AGF'er fortæller til bold.dk, at han i januar løb ind i en skade, som altså har krævet, at han måtte en tur på sidelinjen.

- Jeg har flosset noget, der hedder en syndesmose i anklen, og det er rigtig irriterende, siger 19-årige Magnus Kaastrup til bold.dk.

- Det skete til træning, hvor jeg kom forbi ham, der dækkede mig op, og så gled jeg i græsset med vilje for at skubbe bolden i mål, men da jeg gjorde det, kunne jeg mærke, at højre fod kom for langt ind under min krop, og jeg kunne høre, det sagde knæk – og så tænkte jeg: 'Åh nej', siger Kaastrup, inden han kækt understreger:

- Men jeg scorede selvfølgelig alligevel, lyder det med et grin.

Så humøret er ikke helt falmet, selvom skaden altså kom på et rigtig ærgerligt tidspunkt.

- Jeg havde lige haft en rigtig god opstart og fik tilbudt at blive fløjet ned til førsteholdets træningslejr i Marbella, men på det tidspunkt havde jeg været lidt syg og måtte ikke tage derned. Så jeg blev hjemme, og så blev jeg skadet i stedet for. Det var utrolig uheldigt.

- Jeg havde på fornemmelsen, at hvis jeg ikke var blevet skadet, så havde jeg fået flere førsteholdstræninger – men sådan er det, siger Magnus Kaastrup.

Han fortæller, at skaden kunne have været meget værre, end den egentlig er.

- Heldigvis er der ikke noget, der er revet over, for så havde det taget længere tid. Det var flosset, og det betød, at jeg kunne se frem til to-tre måneders pause, og det er jo ingenting i en lang karriere. Jeg tog og tager det med oprejst pande, selvom det kom med på et træls tidspunkt, siger Kaastrup.

Lige nu er han midt i genoptræningen, og fordi coronakrisen kradser, så kan og skal han have tålmodigheden med sig.

- Hvis det stod til mig, kunne jeg godt starte med at løbe, men det må jeg ikke endnu. Men jeg træner hver dag, for jeg er lidt af en træningsnarkoman – så jeg skal holdes lidt i snor.

- Jeg skal passe på med at køre for hårdt på, og lige nu kan jeg egentlig tage mig god tid på grund af den situation, vi er i lige nu.

- Hvis sæsonen bliver udskudt, kan jeg nok nå nogle kampe, inden sæsonen er slut, men jeg ville godt nok helst have været foruden den her coronakrise uanset hvad, siger Magnus Kaastrup.

Magnus Kaastrup nåede en enkelt træning med førsteholdet – det kan du læse lidt mere om her på siden i morgen.

Køb billet til AGF's drive-in-arrangement på Tangkrogen her


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Søndag 31. maj
Lørdag 30. maj