Luk

AGF-træner: Har vendt den dårlige sæsonstart

| 3F Superliga | 11 kommentarer

Infoboks

Silkeborg - AGF 0-2
Superligaen Grundspil
71' 0-1 Yann Aurel Bisseck
73' 0-2 Mikael Anderson

AGF har med syv point i de seneste tre kampe fået vendt den dårlige sæsonstart, mener træner David Nielsen.

Tingene er vendt i Aarhus efter en dårlig sæsonstart, mener AGF's cheftræner, David Nielsen, efter at de hvide har skrabet syv point til sig i de sidste tre kampe.

- Man må sige, at vi har fået vendt den dårlige start. Det pegede efter de første seks kampe ikke just i retning af, at vi lige skulle gå ud og tage syv point i tre kampe, siger AGF-træneren.

Efter seks kampe havde AGF bare skrabet to point til sig. Efter de seneste tre kampe er totalen dog nu på ni point, som placerer aarhusianerne på niendepladsen.

Det er bare to point fra top-seks og Silkeborg på sjettepladsen, som holdet mandag vandt 2-0 over. Og den gode stime kommer til at frigøre AGF-mandskabet, mener Nielsen.

- Jeg synes, vi har et hold nu, som er godt, og nu kommer vi til at spille med positivitet uanset hvad.

- Nu har vi en hjemmekamp i Superligaen mod SønderjyskE næste gang, og den skal vi ud og angribe på en positiv måde. Jo flere gode oplevelser, spillerne får i bagagen, des flere gode tanker tænker de og omvendt.

- Vi fik en rigtig skidt start på sæsonen, men de syv point i de seneste tre kampe har været fuldstændig afgørende for os, siger træneren.

En der har været med til at vende den sejrsløse stime for AGF er nytilkomne Mikael Anderson, som har scoret i sine to første kampe for klubben.

I sin første kamp blev den 23-årige islænding matchvinder med det enlige mål i 1-0-sejren hjemme over Vejle, mens han scorede det sidste mål i mandagens 2-0-sejr i Silkeborg.

Midtbanespilleren kom til klubben på transfervinduets sidste dag, og har siden sin ankomst ikke mærket noget til krisen.

- Jeg har egentlig slet ikke bemærket den dårlige stemning, som der er blevet skrevet om.

- Der har været god stemning i truppen, og alle virker til at have fuldstændig tro på projektet, og vi vidste godt, at der ikke skulle meget til, før at det her skulle vende, siger han.

På det personlige plan er Anderson meget godt tilfreds med sin første tid i AGF-trøjen.

- Jeg er egentlig bare glad for, at jeg har fået den her start i AGF, og det giver ekstra tro på tingene, og vi tror, vi har potentiale til endnu mere, end den placering, vi ligger på lige nu, siger den nye AGF-darling.

/ritzau/


Af Andreas Roesen

11 kommentarer

Kuddi29 07:17          
Få lige Islændingen undersøgt for dykkersyge
ulricht 07:30          
Spillet er bestemt ikke prangende! Forskellen er, at AGF i de første kampe mødte FCK, Randers, Brøndby, AAB osv., mens de sidste kampe har været imod Vejle og SIF + en uafgjort imod OB.

Der er meget, som skal forbedres. Forhåbentlig kan det mentale nu løfte sig, så spillerne kan agere mere frigjorte. Og så bliver nyindkøbene bedre spillet ind.

Meeen.. det er fortsat ikke godt! AGF ligner langtfra et top seks hold pt.
Toon Toon! 07:55          
Helt enig Ulricht, du beskriver det spot on.

Det ser dog ud til at vi har fået noget organisation ind på holdet med systemskiftet. Dét er en forbedring.

Men spillet mangler sindssyg meget. Bundu og Jon skal finde topformen snart, ellers bliver det meget svært at nå top 6. I går har de jo flere muligheder i 1. halvleg for at løbe igennem, men hvor det ikke lykkes for dem... Specielt Bundu lykkes ikke med sine udfordringer. Lad os håbe at han og PM kan komme på tavlen mod Sønderjyske.
Tøt 08:04          
Nogen der ved om vi har en købs option på Bisseck, hvis det nu viser sig, at han er værd at beholde? Ellers havner han jo bare i FCK ligesom Kevin Diks ;)
glad smiley 08:19          
"Bjørnebye bekræfter samtidig, at AGF har en købsoption på spilleren. Det havde Guimaraes også. Her gik bulletinerne på, at optionen var på 900.000 euro, hvilket svarer til cirka 6,7 millioner danske kroner."

Citat fra ovenstående link
RaSMuS. 08:20          
Nogen der ved om vi har en købs option på Bisseck, hvis det nu viser sig, at han er værd at beholde? Ellers havner han jo bare i FCK ligesom Kevin Diks ;)
Bisseck er i den grad værd at beholde. Han har været fuldstændig outstanding og vores klart bedste spiller indtil videre i denne sæson. Da lejeaftalen gik igennem, bekræftede Bjørnebye, at der var indføjet en købsoption i lejeaftalen. Tidligere var han udlejet til Guimares i Portugal, hvor købsoptionen eftersigende lød på 900.000 euro - 6,7 millioner kroner.

Han var jo et kæmpe talent i Tyskland, da han var yngre. Han er den tredjeyngste debutant i Bundesligaen nogensinde, da han fik debut som 16-årig. Kun Nuri Sahin og Youssoufa Moukoko har været yngre i deres debut. Sjovt nok sammenlignede Bjørnebye Bisseck med Diks som case - to store talenter, som vi normalvist ikke ville have mulighed for, men som er blevet sat tilbage af skader. Bisseck er to yngre, end Kevin Diks var, da han kom til Fredensvang, og indtil nu er han startet markant stærkere, end Diks gjorde.

Har vi en købsoption på under 10 millioner på ham, så ligner det et scoop. Jeg tænker dog, at man venter lidt og ser hans skadesfrekvens an. Kan han spille kontinuerligt uden skader på det niveau, som han har lagt ud med, så bliver der formentlig trykket på knappen.

Edit: Glad Smiley beat me to it
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober