LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AGF-træner spår gode chancer for EL-billet

| Superligaen | 14 kommentarer
AGF-målscorer: 'Vi bliver for selvfede'
Skuffet Stage efter AGF-nederlag: 'Vi skal lave nogle mål'
Marxen: 'Jeg skulle have scoret, men mål to kampe i træk er for meget at forlange af mig'
David Nielsen: Det vigtigste er, at det bliver afgjort i Aarhus
Stærkt Randers-comeback stopper AGF's sejrsstime: Se alle 3 mål fra rivalopgøret
AGF-træner spår gode chancer for EL-billet
Foto: Getty Images

Infoboks

AGF - Randers FC
Superligaen Europa League-playoff (26/05)
NordicBet 2,10 3,65 3,35
Stream AGF – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement

David Nielsen ser lyst på mulighederne for, at AGF efter sommerferien skal spille Europa League-kvalifikation.

AGF ekspederede søndag aften AaB ud af spillet om en billet til Europa League-kvalifikationen med en samlet sejr på 3-0.

Efter at have vundet 1-0 på udebane gjorde aarhusianerne arbejdet færdigt på hjemmebane med en 2-0-sejr.

Den samlede sejr betyder, at AGF fortsat har mulighed for at spille Europa League-kvalifikation efter sommerferien. AGF-træner David Nielsen ser lyst på netop det.

- Hvis det bliver os, der går videre, kommer vi til at stå med rigtig gode muligheder for at gå hele vejen, siger David Nielsen.

I første omgang venter et dobbelt møde med Randers FC, som tidligere søndag sendte Sønderjyske på sommerferie. David Nielsen ser især udekampen som afgørende.

- Vi ved, at det bliver nogle tætte opgør imod Randers. Jeg er helt sikker på, at der bliver smæk på, men vi skal til Randers først og have et godt resultat med hjem.

AGF-træneren havde også sidste år mulighed for at gå hele vejen til europæisk kvalifikation. I år er mulighederne dog bedre, lyder det.

- Muligheden er forbedret i år, fordi vi ikke skal møde FC København, som vi gjorde sidste år.

Også dagens ene målscorer, unge Alexander Ammitzbøll, ser gode muligheder for, at AGF kan få skovlen under de østjyske rivaler.

- Vi har gode muligheder for at slå Randers. Vi er inde i en god stime og har tanket en masse selvtillid, siger Alexander Ammitzbøll.

Uanset om det bliver Randers eller AGF, der trækker sig sejrrigt ud af de to opgør, venter en afgørende kamp mod ligaens nummer tre på udebane efterfølgende.

Tredjepladsen indtages i øjeblikket af OB, der i skrivende stund har ét point ned til Esbjerg på fjerdepladsen.

/ritzau/

Stream AGF – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

14 kommentarer

Steen A 21:03          
Uanset om det bliver Randers eller AGF, der trækker sig sejrrigt ud af de to opgør, venter en afgørende kamp mod ligaens nummer tre på udebane efterfølgende.
Ja, eller mod nr. fire, hvis FCM vinder pokalfinalen, hvad de vel trods alt er favorit til. Det virker dog til at kunne blive enten OB eller Esbjerg der havner i den finalekamp om EL-kval, uanset.
Marmat 21:06          
Den ligger lige til AGF - klart stærkere end konkurrenterne og Esbjerg som højest sandsynlig bliver modstanderen til sidst. Godt at man kan spille sig i Europa med en lang sejrsstime
FredeP 21:44          
Typisk GF-mentalitet. Både Esbjerg og Odense er svære steder at spille, og ser ikke GF som favoritter nogle af stederne - heller ikke selvom man er bedste hold i nedrykningsspillet
salling23 21:53          
Frede P: er du sikker på han er GF´er?
LaksenRFC 22:44          
Det kan blive hvem som helst af RFC, AGF og OB/Esbjerg. Det er en mangel på respekt for modstanderen, hvis man tror den er hjemme. Der er en lille favoritværdighed til OB/Esbjerg, men naturligvis kan både RFC/AGF gå hele vejen
ardiles 22:53          
Det kan vel også blive nr.4 man skal spille mod, hvis fcm vinder pokalen?
Spartakus 00:05          
Læs nu artiklen, det er igen journalisten der fordrejer budskabet. Der bliver kun sagt at muligheden er større end sidste år fordi man ikke skal møde FCK
Onsdag 22. maj