Luk

AGF-træner: Sundt at mærke at vi ikke flyver

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

AGF - FC Midtjylland
Superligaen Mesterskabsspil (12/07)
bet365 2,05 3,80 3,20
Oddset 2,10 3,90 3,15
YouBet 2,15 3,90 3,25

AGF's træner, David Nielsen, er fortrøstningsfuld ovenpå fredagens 1-4-nederlag til AaB, der endda kan være med til at give spillerne et tiltrængt 'wake up-call'.

AGF havde ikke tabt efter coronapausen, da de fredag aften trådte ind på Ceres Park, hvor AaB var modstanderen. Men det fik nordjyderne ændret på. 

For selvom AGF spillede en udmærket fodboldkamp, så endte det alligevel med et nederlag på 1-4. 

Trods nederlaget ser cheftræner, David Nielsen også positivt på kampen, der kan være med til at få spillerne lidt ned på jorden igen efter flere flotte resultater i streg. 

- Nu har vi heldigvis lidt tid mellem kampene, og jeg tror faktisk, det er meget sund for os at mærke, at vi ikke flyver ind i himlen. 

Nederlaget blev særligt grundlagt af nogle rigtigt dårlige minutter inden pausen, hvor AaB scorede tre gange på under ti minutter. 

Noget tilsvarende skete mod FC Midtjylland senest og mod AaB i pokalsemifinalen, hvor der også blev scoret et par hurtige mål mod AGF.

Det skyldes ifølge David Nielsen manglende koncentration.

- Jeg synes, vi bruger lidt lang tid på at komme os. Det kan der være mange grunde til, men det er klart, når det er noget, der sker igen og igen, så er det noget vi må kigge på. Og så er det klart, at vi er ikke så godt et hold, at vi kan vinde på 60 procent. 

- Jeg synes, vi var til stede i første halvleg. Jeg synes egentlig ikke, vi spiller nogen dårlig første halvleg på nogen måde, men det er klart, at vi 'switcher' ud. 

- Det er koncentrationen, der mangler i et par situationer, hvor de tager et hurtigt indkast, og vi står og sover. 

- Vi har lidt svært ved at få sat hjernen ind igen, afslutter David Nielsen. 

AGF's næste opgave er om otte dage, hvor holdet møder FC København. 

KØB BILLETTER TIL AGF?s KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Andreas Roesen

6 kommentarer

AK78 15:00          
Han har rykket AGF enormt meget og for rigtigt meget ud af ikke så meget, ikke kun i AGF han gjorde det også i Lyngby.
I Lyngby rykkede han sensationelt op i Superligaen og fik Bronze i første sæson..
Prøv og forstil jer, David Nielsen i en større klub med bedre spillere og mange flere penge, hvad ville han ikke kunne drive det til.
Med en fortid i FC København som spiller og holdkammerat med Ståle Solbakken og populær blandt alle i FCK, så er der noget der lugter af en genforening på et tidspunkt, når Ståle mener at tiden er rigtig og han skal udpege sin efterfølger og han selv sætter sig i det Norske landstræner sæde.
Jeg tror at FC Københavns næste træner hedder David Nielsen.
Er der nogle af jer som køber den.
Siden_1880 15:20          
At DN skulle være et træneremne i Fck er ikke nogen nyhed, den har værer oppe at vende nogle gange. Selv tror jeg også det kommer til at ske. Om så han er lige så god til at håndtere dyerere spillere er uvist, nogle er bare bedst i underdogrollen.
BoldKommentator 15:44          
Højt at flyve, dybt at falde ..
slejser kongen 17:54          
Tror nu godt DN er ret tilpas i Aarhus og han passer fint ind i det setup med ledelsen.
Som tingene er nu og projektet er i god balance tror jeg ikke han smutter selvom Fck sku melde sig ! Men Ståle smutter vel også kun hvis stor træner mulighed opstår i udlandet
morrison66 18:42          
AK78

Selvfølgelig er David en super træner, der får det bedste ud af sine spillere, men at sige det er ud af lidt, mener jeg er en smule skudt over. Syntes AGF har en super spændende og bred trup, så det er ikke lidt. Det var det muligvis i Lyngby. Derudover kunne jeg godt se ham og give dig ret i, at han kunne ende i FCK en dag, håber dog selvfølgelig han bliver i Agf i mange år endnu.
Siden_1880 19:08          
Tror nu godt DN er ret tilpas i Aarhus og han passer fint ind i det setup med ledelsen.
Som tingene er nu og projektet er i god balance tror jeg ikke han smutter selvom Fck sku melde sig ! Men Ståle smutter vel også kun hvis stor træner mulighed opstår i udlandet
Det er lidt 2 forskellige scenarier med AGF og Fck. I AGF er udfordringen at genrejse klubben, i fck er udfordringen det næste mesterskab, som alligevel ikke ligger langt væk, jeg tror DN er mest tilbøjelig til det første og jeg tror ikke han smutter før AGF er stabiliseret. Og derudover tror jeg også han er godt tilfreds i Århus, som du også skriver.
Hvad angår Ståle og et trænerjob i udlandet, så har vi jo set hvor dårligt det gik, tvivler han får succes med andet end Fck.
Fredag 10. juli