Luk

AGF uden Amini - SIF skifter to i forsvaret

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

LASK - Silkeborg
Træningskamp (29/01)
bet365 1,44 4,33 5,25

Både AGF og Silkeborg har to ændringer i startopstillingen til søndagens 3F Superliga-kamp.

AGF og Silkeborg har startopstillingerne klar til søndagens dyst på Ceres Park.

AGF er uden Frederik Tingager, og han erstattes af Jesper Juelsgård.

Mustafa Amini er desuden helt ude af holdet, selvom han var med i den offentliggjorte trup søndag - han sidder over med en mindre skade, meddeler AGF. I stedet er Zach Duncan på holdkortet.

Silkeborg må undvære karantæneramte Svenn Crone, og i stedet glider 19-årige Rasmus Carstensen ind. Jeppe Gertsen afløses desuden af Frederik Møller.

AGF's startopstilling:
Aleksandar Jovanovic - Alexander Munksgaard, Jesper Juelsgård, Niklas Backman, Casper Højer Nielsen - Zach Duncan, Nicolai Poulsen, Bror Blume - Jakob Ankersen, Patrick Mortensen, Mustapha Bundu

Silkeborgs startopstilling:
Rafal Romo - Rasmus Carstensen, Frederik Alves Ibsen,  Anders Hagelskjær, Frederik Møller - Filip Lesniak - Nicolai Vallys, Mathias Hebo Rasmussen, Mads Emil Madsen, Jeppe Okkels - Ronnie Schwartz.

Køb billetter til AGF's kommende hjemmekampe her!


Af Sara Margren

6 kommentarer

Snigskytten 13:06          
Nooooo Amini....
ulricht 13:09          
Rigtig ærgerligt at undvære Amini. Men han har været træt de gange, han er vendt hjem fra de lange ture med landsholdet. Så sikkert fornuftigt at give ham lidt ro. Hellere det end smide ham på banen for lav kraft, hvilket også går ud over de næste kampe.

Håber ikke han er skadet..!
Skytte 13:18          
Vildt at Silkeborg igen stiller uden Simon Jacobsen trods store defensive problemer og at man istedet spiller Carstensen/Gertsen samt Ibsen...vild derute han er på eller også så er den kørt helt skævt mellem ham og Kent Nielsen...
Grewy 13:22          
Skytte

Simon J er skadet
nielsc 13:29          
Skytte - du må have drukket af natpotten, når du ikke forstår at Simon J ikke er med - en ting er selvfølgelig at han blev skadet i Fredericia pokal kampen, men manden er så rusten og så fyldt af fejl, at det er hasard overhovedet at udtage den mand. Alle bolde langs jorden er han helt "lost" på - kun når modstanderne konsekvent hælder alle bolde ind i hovedet på ham, så viser han lidt format. Jeg håber inderligt han forsvinder i transfervinduet - han fik alt for mange kampe, uden at have formatet til at være med.
Skytte 15:08          
Havde ikke set at Simon var skadet - fair point- men at sige at jeg har drukket af natpotten i forhold til at jeg ikke forstår hvorfor han er falder så langt ned i hierakiet er nok lidt af en overdrivelse - ja manden er rusten og ude af kampform, men alternativerne skøjter jo også rundt, så tænker at spilleren defensivt har svært ved at finde fodfæste i Kents defensive vision. Mængden af mål der bliver scoret imod os som netop kommer på indlæg/standart situationer og ud fra nærkampe i feltet er i denne sæson jo helt vildt - en af de klare grunde er at Ibsen og co simpelthen bliver så overmatchet i luft- og duelspillet - vores 18-19årige drenge blive gang på gang sendt på røvtur mod "velvoksne" og rutinere superliga spillere og vi har derfor brug for mere nærkampstyrke i feltet og her mener jeg at Simon er bedste bud...at han så har brug for en der er hurtig og bedre med fødderne er klart, men her snakker vi at ramme en så stærk som mulig konstellation...
Tirsdag 28. januar