Luk

AGF vandt sikkert til sidst mod SønderjyskE

| 3F Superliga | 56 kommentarer

Infoboks

AGF - SønderjyskE 2-0
Superligaen Grundspil
74' 0-0 Stefan Gartenmann
74' 1-0 Patrick Mortensen
80' 2-0 Patrick Olsen

AGF brændte chancer på stribe mod SønderjyskE, men et rødt kort til udeholdet og et straffespark, som Patrick Mortensen udnyttede, endte med at give en 2-0-sejr. 

På hjemmebane jagtede AGF søndag eftermiddag deres anden sejr efter vinterpausen, hvor holdet forsøger at holde trit med FC Midtjylland og Brøndby i toppen.

David Nielsens mandskab tog imod SønderjyskE som kunne udnytte, at AaB fredag tabte til FCM, som jagter deres plads i top seks.

Da der var spillet et kvarter af opgøret, leverede Gift Links en kandidat til årets afbrænder. Ved bagerste stolpe fik han en returbold i fødderne, men på frit mål sendte han sit skud lige forbi stolpen.

I denne periode sad AGF totalt på sagerne, og SønderjyskE havde det svært. Det var kun manglende skarphed fra hjemmeholdet, som betød at holdene gik til pause med 0-0.

Trykket fra AGF fortsatte fra begyndelsen af anden halvleg. Først var Jon Thorsteinsson tæt på efter et par smarte træk, men hans forsøg gik tæt forbi stolpen.

Fem minutter efter var Links igen på spil, men denne gang var han bare uheldig, at hans forsøg prellede af på træværket.

Et kvarter før tid blev dommeren sendt ud til VAR-skærmen efter et frispark. Da han havde tjekket skærmen, pegede han på pletten, mens Stefan Gartenmann fik sit andet gule kort og blev udvist. 

Fra pletten var Patrick Mortensen sikkerheden selv, da han fik hul på bylden og skød AGF foran med 1-0.

Kun fem minutter efter fik hjemmeholdet også lukket opgøret. En godt, fladt indlæg sejlede hele vejen hen til Patrick Olsen, som fra kanten af feltet smaskede til kuglen første gang og bragte hjemmeholdet på 2-0. 

Der skete ikke mere i kampen, og derfor holder AGF fast i Brøndby og FC Midtjylland i toppen af Superligaen.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Theis Fischer Brandt

56 kommentarer

Notler 17:55          
Rigtig god kamp fra AGF´s side!

Men for satan en gave af dommeren!!
80Aarhus00 17:55          
Virkelig flot kamp af drengene i dag. Man bør vel være foran 2-3 0 efter første halvleg. Defensiven står også rigtig godt i dag. Stærkt.
Måske det virker som en hård skæbne for Sønderjyske 2 kampe i træk, men vi har en VAR-vogn plus dommer, som ser situationen gentagende gange i dag. Hvis man som sofadommer mener, at man har en bedre forudsætning for at bedømme kendelsen, så skal man måske spørge sig selv en ekstra gang, om det er tilfældet. Han skal jo egentlig bare lade være at hive ham i armen.
Derudover meget fortjent sejr. Spillet har i mange kampe ikke været ret godt, men i dag var det bestemt godkendt.
Karpan 17:56          
Føler sgu med SE, med de straffespark og gule kort der har ført til rødt de sidste to kampe. Kan sgu godt forstå, hvis de føler sig lidt bortdømt de sidste to kampe.
Martinovic 17:56          
Straffesparket er ikke klart, men det kan dømmes. Gartenmann trækker ham tydeligt i armen. For dumt.

Fortjent AGF-sejr.
haraltidret 17:57          
Der var klasseforskel på de to hold og AGF vinder fuldt fortjent 2-0. En for lille sejr vurderet på spil og chancer.
ludde 17:57          
Hvor er det bare blevet en trist sport. Tilfælde holdesituationer bliver afgørende. Det dur bare ikke.
80Aarhus00 17:57          
I øvrigt virkelig i orden indstilling af Dal Hende efter kampen i interview.
Mandag 1. marts
Søndag 28. februar