Luk

AGF'er forlænger: Har kæmpet siden Galten

| AGF | 0 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - AGF
Superligaen Grundspil (18/02)
Bet25 2,90 3,25 2,45
Oddset 3,00 3,20 2,35

Unge Thomas T. Kristensen har fået forlænget sin kontrakt med AGF, og det, fortæller han, har været drømmen, lige siden han startede til fodbold som lille i Galten.

AGF oplyste tidligere onsdag, at de havde forlænget kontraktaftalen med den 19-årige midterforsvar Thomas T. Kristensen, så parterne nu har papir på hinanden frem til sommeren 2026.

Det glæder den unge AGF-spiller meget, for som han forklarer på AGF's hjemmeside, er det noget, han har kæmpet for, lige siden han startede til fodbold som lille i Galten.

- Jeg synes, det er gået godt, siden jeg rykkede op i førsteholdstruppen, og jeg har arbejdet hårdt for at fortsætte min udvikling. Så at jeg nu kan skrive en lang kontrakt med AGF, er helt fantastisk, siger Kristensen og fortsætter.

- Det er dét, jeg har kæmpet for, lige siden jeg startede med at spille fodbold i Galten som lille dreng, og jeg er super glad og stolt over, at klubben og trænerne tror på mig.

- Nu ser jeg frem til at fortsætte min udvikling, tage det næste skridt og så at få endnu flere fede oplevelser med fansene, end jeg allerede har fået i min korte tid i førsteholdstruppen, siger TK.

Kristensen har indtil videre spillet otte førsteholdskampe for AGF, hvor det i denne sæson er blevet til tre 3F Superligakampe af slagsen.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Mandag 24. januar
Søndag 23. januar