Luk

AGF'er husker Fischer-batalje: FCK filmer selv

| 3F Superliga | 87 kommentarer

Infoboks

FC København - Slovan Bratislava
Europa Conference League Gruppe F (09/12)
bet365 1,61 3,80 5,00

Nicolai Poulsen forstår ikke, hvorfor han skal gøres til det sorte får i forhold til at filme, når FCK ifølge AGF-profilen selv gør sig i det.

I kølvandet på søndagens drama mellem FC København og AGF i Parken er der blevet sendt stikpiller frem og tilbage mellem de to lejre.

Umiddelbart efter kampen kritiserede FCK-angriberen Jonas Wind AGF-motoren Nicolai Poulsen for at filme og sagde, at han 'helst ikke vil bruge for meget tid på at snakke om en spiller med den kvalitet og de færdigheder – eller mangel på samme'.

Den kommentar langede Nicolai Poulsen først ud efter i et interview med bold.dk mandag eftermiddag, inden AGF-spilleren var direkte igennem i TV3 Sports Offside-studie mandag aften.

Poulsen erkender, at han overspillede situationen i Parken, men mener også at Wind kastede sig for let i søndagens opgør. Han oplever generelt, at FCK også forsøger at filme og husker blandt andet en meget omtalt episode med Viktor Fischer sidste efterår.

- Jeg kan huske, at jeg fik gult nummer to, hvor jeg nærmest ikke rørte ham, men han rullede 20 gange rundt. Men det er jo lidt samme niveau, som jeg går med på der, og det har jeg også lagt mig fladt ned og sagt, at det var måske lige i overkanten.

- Det er noget, der sker begge veje, og det føler jeg måske også, at FC København glemmer, at det er også noget, de selv gør i, så jeg kan ikke rigtig forstå, at det er mig, der skal være det sorte får, når de selv har for vane at gøre det, siger Nicolai Poulsen i Offside.

Se den omtalte episode med Viktor Fischer og Nicolai Poulsen i klippet herunder eller i toppen af artiklen.

Ekstraordinære kampe

FC København og AGF har udkæmpet nogle ekstremt intense og mindeværdige slag de senere år, hvor opgøret har udviklet sig til lidt af en nyklassiker i dansk fodbold.

Nicolai Poulsen er begejstret over, hvad der er sket med kampene mod FCK.

- Jeg tror egentlig, der er sket mange ting. Jeg tror måske, vi ude i AGF har følt, at vi er begyndt at nærme os FC København i forhold til de seneste par år, hvor de ikke har været, hvor de altid har været i toppen. Der har vi spillere og vores fans nok følt, at vi kan være med, og det har måske gjort, at der har været den ekstra intensitet i hvert fald fra vores side af.

- Vi har spillet nogle kampe, hvor der virkelig har været gnister, intensiteten har været sindssygt god, og stemningen har været suveræn. Det er jo de små ting, der er med til at gøre de her kampe ekstraordinære.

- Jeg synes kun, det er rigtig fedt for dansk fodbold, at vi har de her kampe mellem hovedstaden og den andenstørste by. Det skulle gerne være sådan nogle kampe her, og det er kun fedt. Jeg håber, det er noget, man kan fastholde, siger Nicolai Poulsen.

Søndagens opgør i Parken endte 1-1 efter en sen udligning af Patrick Mortensen.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Martin Schmidt

87 kommentarer

Crap11 16:36          
Børnehave
Nickdkinter 16:37          
Fordi han ligger altid ned selvom han prøver at spille mega hårdmand. Men når man så rører ved ham så piver han. Skandale på en bane
TheUnitedWay 16:38          
Fischer er 100 gange værre, men det skal ikke være en undskyldning. Lad være at filme Polle.
Yus84 16:38          
Forskellen er bare at Fischer ikke fører sig frem som "hård hund" på banen og ikke "spiller" på en hovedskade uden overhoved at være blevet ramt i hoved.
Danish_Messiah 16:40          
han er og bliver det største tudefjæs i superligaen..

han spiller på noget så alvorligt som en hovede skade for at trække et rødt kort.

Han er og bliver så Ulækker på en fodboldbane og det hjælper ikke at han er et svin på¨størelse med pepe.
Bløde babser 16:40          
Er der virkelig ikke en presseansvarlig i AGF der kan sikre at den mand ikke taler med journalister. Hver gang han åbner munden går det jo helt galt.

De fleste var da også enige dengang om at Fischer skulle slappe af. At tossen her får samme budskab giver jo så fin mening.
Det vildeste ved det klip er næsten ikke at Fischer ruller 10-12 omgange for meget, men at Poulsen efterfølgende føler sig bortdømt ved at få gult for den. Sikke en type.
LarsHD 16:41          
Så kan der ikke koges mere suppe på den historie.
Tirsdag 30. november