Luk

AGF'er på landsholdet: Stadig kuldegysninger

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

Frem - AGF
Sydbank Pokalen (23/09)
bet365 12,00 6,50 1,18

Jesper Hansen er stolt over netop at have været med landsholdet og tager det som et stort skulderklap, selvom han er med på yderste mandat.

Grundet en mindre skade til Jonas Lössl blev 36-årige Jesper Hansen indkaldt til landsholdet i stedet for FC Midtjylland-målmanden.

Hansen har tidligere været af sted med Danmark, og han fortæller til Aarhus Stiftstidende om oplevelsen og siger, at det var en smule underligt at opleve, hvordan stemningen omkring landsholdet har ændret sig markant.

- Jo, det var det. Det var virkelig fedt at mærke, hvordan det hele bare har ændret sig, og man har følelsen af, at hele nationen nu står bag landsholdet. Det kan godt være, at jeg var med på yderste mandat, men det ændrer ikke på, at det var en kæmpe oplevelse. 

- Det giver mig stadigvæk kuldegysninger. Og det gjorde mig stolt at være en del af, for det viser mig, at jeg er en af de bedste målmænd herhjemme, siger Jesper Hansen til avisen.

Han fortæller videre, at han har tanket energi af at være med landsholdet, og at han kan bruge den i de kommende tid i AGF.


Af Martin Schmidt
Torsdag 23. september
Onsdag 22. september