Luk

AGF'er taget ud: Intet med Roony at gøre

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

FC København - AGF 1-1
Superligaen Grundspil
45' 1-0 Lukas Lerager
90' 1-1 Patrick Mortensen

David Nielsen pillede i pausen Oliver Lund ud og satte Eric Kahl ind, men det havde intet at gøre med, at Lund spillede overfor FCK's vævre talent Roony Bardghji, siger AGF-træneren.

Søndag mødtes FC København og AGF i et nyt hæsblæsende opgør, der fik en sen afgørelse, da Patrick Mortensen nettede til 1-1 fra pletten i overtiden i Parken.

En af kampens store overskrifter var FCK-debutanten Roony Bardghji. 

Den 16-årige svenske tekniker spillede overfor AGF's Oliver Lund, der kan beskrives som en noget mere fysisk spiller end det vævre FCK-talent, og Bardghji viste flere gange lovende takter med hurtige driblinger overfor Lund.

I pausen blev Lund så skiftet ud til fordel for AGF's Eric Kahl, men AGF-træner David Nielsen afviser, at udskiftningen af Lund havde noget at gøre med, at han stod overfor den hurtige Bardghji.

- Det havde intet med Roony at gøre. Det havde noget at gøre med, at vi ikke havde en venstrefodet til at spille bolden ud med.

- Banen var svær, så vi fik ikke taget berøringen, der fik bolden frem i banen, fordi Oliver Lund er højrefodet og spillede derude. 

- Det handlede kun om Eric Kahls venstrefod, så vi kunne komme frem i den side, og det gjorde vi i anden halvleg, siger David Nielsen.

Han glæder sig over, at AGF på det seneste har fundet formen frem igen.

- Man vil gerne holde fast i, at AGF har en dårlig sæson, og det kan godt være, vi har det. I ni kampe har vi jo lavet 17 point, så nu er vi et godt sted, hvor vores hold præsterer og spiller op med alle.

- Vi vandt over FC Midtjylland sidst og gik herind i Parken og lavede en mentalt stærk indsats i kulissen her. Vi kom bagud 0-1 og krigede hele anden halvleg på en frygtelig fodboldbane, så det er jeg rigtig glad for, siger AGF-træneren, der er glad for, at AGF har kunnet skabe ligeværdige og intense kampe med FC København over de seneste år.

- Det skal mine spillere have ros for, at de har skabt. FC København har et super hold med dygtige spillere og så siger de sikkert, at de har nogle ude nu.

- Men de bliver så erstattet af landsholdsspillere og supertalenter i Europa, så det er bare en kæmpe klub med super spillere på alle positioner. Så at vi kan gå ud at lave de her intense kampe mod dem, det er jeg rigtig, rigtig glad for, og det er en stor cadeau til vores spillere.

AGF er efter 16 runder nummer syv i Superligaen med fire point op til Silkeborg i top seks.


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 30. november