Luk

Agger: Jeg skal lige bide mig lidt i tungen

| NordicBet Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - HB Køge 2-0
NordicBet Liga
55' 1-0 Con Ouzounidis
90' 2-0 Nicklas Strunck

Daniel Agger skal efter sin start som cheftræner i HB Køge lige bide sig i tungen engang imellem. Mandag tabte holdet igen ude mod Esbjerg fB, og generelt kniber det med kontinuitet for hans mandskab. 

HB Køge gik mandag på landskampspause med et udebanenederlag i bagagen til Esbjerg fB, som vandt en 2-0-sejr over deres sjællandske gæster.

Cheftræneren fra HB Køge, Daniel Agger, var efter kampen derfor ikke ligefrem begejstret for sit holds formåen, som han hurtigt kunne opsummere.

- Kort sagt leverede vi ikke den vare, vi kom for at levere, siger Agger efter kampen.

HB Køge lignede ellers, at de var godt organiseret defensivt – særligt i første halvleg, men Agger påpeger, at det ikke hjalp tilstrækkeligt, når hans mandskab ikke var bedre til at holde fast i bolden.

- Vi smider for mange bolde på vej fremad, og det bliver straffet. Vi får ikke det flow i, vi gerne vil have, fordi vi smider for mange bolde. Rent teknisk var det ikke en god kamp for os.

- Vi står godt på banen, ja, men vi skal også holde fat i den, når vi får den, og det var vi bestemt ikke gode nok til i dag, mener cheftræneren.

Med nederlaget ligger HB Køge skuffende nummer ni halvvejs igennem grundspillet i 1. division, hvilket Agger også har det blandet med.

- Det har selvfølgelig været blandet. Der har været nogle forskellige omstændigheder, som man selvfølgelig skal betragte, men ud fra en helhed har det ikke været godt nok – men samtidig med små marginaler havde vi også haft en del flere point.

Agger vil af den grund heller ikke afvise top seks endnu, som klubben har seks point op til lige nu, men han ved også, at det kræver noget andet, end det de har præsteret hidtil.

- Ja, det er jeg ikke i tvivl om, men det kræver, at man leverer herinde, siger Agger om holdets top seks-chancer og henviser til banen bag sig.

- En ting er at levere en gang eller to gange – men det er kontinuerligt, at fodbold det handler om. Hvor højt bundniveau har du? Er der for store udsving i det, så er det man ender nede bagved.

De 11 kampe i 1. divisionen er Aggers første som cheftræner for en klub, og selvom det ikke har været de mest succesfulde af slagsen, har han det godt som træner, siger han.

- Jeg har det godt. Jeg skal lige bide mig lidt i tungen – specielt i dag – men sådan er det jo. Det må man acceptere og tage med et smil, selvom det er svært, slutter Agger.

HB Køge har 11 kampe tilbage til at kvalificere sig blandt de seks bedste hold i 1. divisionen, og den mission starter på hjemmebane mod Nykøbing FC den 16. oktober, som er holdet, der lige nu er indehaver af sjettepladsen i tabellen.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Tirsdag 19. oktober
Mandag 18. oktober