Luk

Agger og co. henter profileret back i Duisburg

| International | 4 kommentarer

Infoboks

Skadesplagede HB Køge er gået på transfermarkedet for at løse sin skadessituation, og her har man hentet den 27-årige tyske back Maximilian Sauer. Han får store roser med på vejen.

HB Køge har været hårdt ramt af skader på det seneste, og så hårdt, at cheftræner Daniel Agger blandt andet har registreret sig på spillerlisten for eventuelt at hjælpe til.

Men lørdag er der så nyt fra HB Køge, for klubben har handlet på situationen og hentet den 27-årige tyske højreback Maximilian Sauer, der kommer til fra Duisburg.

Det oplyser HB Køge på sin hjemmeside, hvor direktør Per Rud fortæller, at det er en noget særlig back, man har tilknyttet.

- Vi har vurderet, at vi med den nuværende skadessituation er nødt til at styrke truppen yderligere, og derfor er vi rigtig, rigtig glade for, at vi i et godt og tæt samarbejde med MSV Duisburg, der også er en del af Capelli Sport-familien, er lykkedes med at hente Maximilian Sauer til klubben på en toårig aftale, siger Rud og fortsætter:

- Han er en spiller, som vi normalt ikke ville kunne komme i nærheden af, og vi er kun lykkedes, fordi både Capelli Sport og MSV Duisburg har bakket op og hjulpet økonomisk.

- Max er i sin bedste fodboldalder, og var fast mand i MSV Duisburg i sidste sæson. Han har hidtil i karrieren primært spillet højre back, men han kan reelt spille alle positioner i bagkæden. Vi glæder os til at få ham integreret godt i truppen, og til inden længe at se ham i aktion i 1. division.

Han har tidligere spillet for klubber som Wolfsburg, Eintracht Braunschweig, Greuther Fürth og MSV Duisburg.


Af Jonas Dalgård
Fredag 26. november