Luk

Agnelli om CL-struktur: 70-80 pct. bliver glade

| International | 8 kommentarer
Agnelli om CL-struktur: 70-80 pct. bliver glade
Foto: Getty Images

Andrea Agnelli er genvalgt som formand for ECA, og han erkender, at ikke alle ECA-medlemmer bliver glade for den kommende reform af de europæiske turneringer. 

Sammenslutningen af europæiske topklubber, ECA, har de seneste dag afholdt generalforsamling i Geneve, og her blev FC Københavns Daniel Rommedahl blandt andet valgt ind i den 20 mand store bestyrelse.

Juventus-chef Andrea Agnelli blev genvalgt som formand, mens folk som PSG's Nasser Al-Khelaifi, Manchester Uniteds Ed Woodward, Barcelonas Josep Maria Bartomeu, Inters Steven Zhang og Real Madrids Pedro Lopez Jimenez enten blev valgt eller genvalgt.

Formand Agnelli, der også er en del af ledelsen i UEFA, måtte ifølge flere medier i løbet af de to dage desuden sande, at reformeringen af de europæiske turneringer ikke går helt efter hans plan.

Italieneren er stor fortaler for en større Champions League med flere kampe og flere faste deltagere, hvilket vil give væsentlig mindre muligheder for mesterholdene i de mindre og mellemstore ligaer som foreksempel Danmark.

Men formanden fik modstand fra flere kanter, blandt andre Rommedahl og FCK. 

Ifølge nyhedsbureauet AP gav Agnelli udtryk for, at den nye struktur i de europæiske turneringer vil 'tilfredsstille flertallet, men ikke alle'. 

Han skyder selv på, at det højest vil være muligt at tilfredsstille 70-80 procent af de godt 230 medlemmer i ECA.

Fra Danmark er FC København, FC Midtjylland, Brøndby, FC Nordsjælland, OB og AaB alle medlemmer af ECA.


Af Mikael Blond

7 kommentarer

(u)tilfreds 16:48          
Hold da op en klaphat at høre på, 70-80% af alle medlemmer... -Skulle 70-80% af medlemmerne ønske ikke at kunne kvalificere sig til moneyleague og se de store rende med hele kagen??

Jeg tænker han får travlt med at "smøre" små medlemslandes deltagere for at stemme for de store klubbers gunst, men mon ikke der trods alt er for mange der alligevel ser chancen for at komme i CL under det kendte format og derved pænt takker nej til en engangs kompensation der lukker dem definitivt ud af det gode selskab?
proege 17:07          
De små er i flertal, så tror nu heller ikke på det
DrunkenBrother 17:23          
Mega stor idiot at høre på og ekstrem penge grisk....
beringer 17:48          
Der står jo NETOP:
"Formand Agnelli, der også er en del af ledelsen i UEFA, måtte ifølge flere medier i løbet af de to dage desuden sande, at reformeringen af de europæiske turneringer ikke går helt efter hans plan."
Ud fra det vil jeg sige at han netop har indset, at han nok ikke får sin vilje, og derfor bliver 70-80% af medlemmerne tilfredse, og derfor ikke de største klubber, og dermed bliver det ikke til den større turneringsform, hvor de mindst lande får endnu vanskeligere for at komme med..., sådan læser jeg artiklen.
Stankovic 20:08          
Tja, nu er han jo Juventus mand.
Mr. Juve 20:39          
Det virker ellers til at Inter støvsuger alt Juventus staff de kan komme i nærheden af, så sjovt du skriver Juventus mand som noget negativt, når nu din klub Inter virker glad åh så for dem. :-)
Stankovic 20:57          
Hej Troll.
Onsdag 18. september
Tirsdag 17. september