Luk

Agüero: Forventede at Messi ville være her

| La Liga | 10 kommentarer

Infoboks

Rayo Vallecano - Barcelona
La Liga (27/10)
Oddset 4,10 3,75 1,85
bet365 4,20 3,80 1,80

Sergio Agüero forventede, at han skulle spille sammen med Lionel Messi i Barcelona, og det kom som et chok for ham, at han rykkede til PSG.

Sergio Agüero skiftede denne sommer til Barcelona efter en æra i Manchester City, og argentineren havde forventet, at han skulle spille sammen med landsmanden Lionel Messi.

Messi rykkede dog som bekendt til PSG, og det kom som et chok for Agüero, afslører han.

- Jeg kom med forventningen om at spille med Leo, og at et godt hold ville blive sammensat, hvilket klubben forsøgte at gøre, siger Agüero til El Pais of tilføjer om Messis exit:

- Det var et chok. Han var rigtig ked af det. Jeg kunne ikke tro det, da jeg hørte det. 

- Den lørdag tog jeg hjem til ham i hans hus, og jeg prøvede at få ham til at glemme det, der var sket. Jeg kunne se, at han ikke havde det godt, så jeg forsøgte at distrahere ham.

Sergio Agüero har skrevet kontrakt med Barcelona til 2023.


Af Sara Margren

10 kommentarer

Zidanes Y Pavones 12:29          
Man må give Laporte, han har ført alle bag lyset.
BerlinerDK 12:30          
Kæmpe chok var det vel heller ikke, hvis man bare havde sat sig lidt ind i, at Barcelona jo næsten var på vej til en konkurs siden sidste vinter, Messi megaløn, som var officielt og hans kontrakt var slut og han et år tidligere ville væk.
Martin Jørgensen-stavblenderen 12:44          
´Hey Leo, kan du sige rødgrød med fløde?´
AC2021 13:41          
Ja det må være lidt af et chok. Man tror man sætter sig ind i en Jaguar, og så viser det sig bare at være en sminket Trabant :D
Chris4700 16:02          
Tillader mig lige at bringe en lille bid til at den specifikke del af interviewet, som belejligt blev cuttet ud, hvilket afspejles meget godt i nogle af kommentarerne her.

Interviewer:
Fortryder du så dit skifte?

Aguero:
På ingen måde. Ærligt talt, hvem drømmer ikke om at spille for Barca? Uanset hvor dårlige eller gode Barca er, så kan jeg fortælle dig, at alle spillere drømmer om at spille her.
Bødlen1880 16:31          
Chris: En bold classic. Med det sagt tillader jeg mig at tvivle stærkt på, at ret mange af de aller bedste drømmer om Barca pt. Det tror jeg også man vil se de næste par år.
Goat! 19:03          
Glædede sig til at spille med sin gode ven Messi.

Fik fornøjelsen af at spille med #MB9 og Newcastle-legenden Luuk de Jong.
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober