LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Ahlmann bekræfter dialog med Jammerbugt

| 2. Division | 1 kommentar
Ahlmann bekræfter dialog med Jammerbugt
Foto: Getty Images
Viktor Ahlmann tygger på et tilbud fra Jammerbugt FC, men har endnu ikke besluttet, om han vil vende tilbage til fodbolden.

Den tidligere AaB-angriber Viktor Ahlmann annoncerede i efteråret, at han tager sig en pause fra fodbolden på ubestemt tid.

Ahlmann sættes nu i forbindelse med at genoptage karrieren i Jammerbugt, og han bekræfter, at han har talt med Jammerbugt-træner Lars Justesen om en aftale.

- Jeg har talt med Lars om detm, og han lyder virkelig fornuftig og havde nogle gode ting at sige. Jeg kender klubben, hvor jeg var glad for at være. Jeg har nogle gode venner i klubben, og jeg vil gerne hjælpe dem til overlevelse, siger Ahlmann til bold.dk.

- De er kommet med et fint økonomisk tilbud, som var noget bedre, end hvad jeg sidst kunne få. Det handler ikke om penge, men det spiller selvfølgelig ind i min beslutning.

- Tager jeg til Jammerbugt, vil jeg selvfølgelig gøre alt for at hjælpe klubben, og så vil jeg give det 100 procent. Så kan det være, jeg får lysten tilbage, men det kan også være, jeg bliver bekræftet i, at det er bedst for mig ikke at spille.

Den 22-årige angriber har efter den selvvalgte pause fået job i en tøjbutik, og hans fremtid afhænger af, hvorvidt han kan starte en uddannelse inden for det civile erhverv.

- Jeg har et job i en tøjforretning, hvor jeg måske kan få en elevplads, som jeg gerne vil have. Jeg har ingen uddannelse og vil gerne have det, og det trækker lidt mere i mig end at spille fodbold igen.

- Elevpladsen kan ikke kombineres med at spille fodbold, for hvis jeg vælger at spille fodbold, vil jeg ikke gøre det halvt.

- Jeg går og venter på at få at vide, om jeg kan få den elevplads. Kan jeg det, forventer jeg at gøre det, og så bliver det ikke fodbolden. Vi finder ud af det her i januar, siger Ahlmann til bold.dk.

Viktor Ahlmann spillede også i Jammerbugt i foråret 2016.

mikkel@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr
Fredag 15. februar