Luk

Ahlmann: Vi pissede jo bolden væk i perioder

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Jakob Ahlmann var utilfreds med AaB's boldomgang i første halvleg, hvor han mente, at hjemmeholdet pissede bolden væk i 1-3-nederlaget til FC København søndag aften.

Søndag aften var der topbrag i 3F Superligaen, da AaB tog imod FC København, og det endte med en flot sejr til gæsterne på 3-1.

Hjemmeholdets Jakob Ahlmann blev efter kampen forholdt til kampbilledet, og han var ikke tilfreds med hjemmeholdets boldomgang i første halvleg.

- Jeg synes, at vi smed alt for mange bolde i første halvleg. Vi havde masser af muligheder for at spille, og de gange vi gjorde det, der lykkedes vi oppe på deres banehalvdel, sagde Ahlmann efter kampen til TV3+ og fortsatte.

- Men i perioder pissede vi jo bolden væk, og så straffede FCK os.

- Det blev bedre i anden halvleg.

Var det taktikken eller indsatsen, der fejlede?

- Ej, jeg synes egentlig, at vi havde taktikken på plads, så det kunne vi godt have lykkedes med, men det var det individuelle niveau derinde, der ikke var der – i hvert fald ikke i første halvleg.

- Jeg synes, at jeg kunne se, at folk gjorde alt, hvad de kunne og ville give liv herude for, at vi kunne slutte ordentligt af, men det lykkedes vi ikke med.

- Cadeau til FCK, jeg synes, de spiller især en rigtig fin første halvleg, sluttede Ahlmann skuffet efter kampen.

Resultatet betyder, at FCK overvintrer på andenpladsen i 3F Superligaen, mens AaB må tage til takke med at være firer.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Kristoffer Lind Pedersen
Torsdag 27. januar
Onsdag 26. januar