Luk

AIK: Fans sendte 55.000 til Varberg på Swish

| Allsvenskan | 12 kommentarer

Infoboks

AIK Stockholms fans sendte 55.000 svenske kroner til Varbergs BoIS FC på Swish, fordi de slog Djurgården. Spillerne håber, at det samme vil ske, hvis Halmstad slår Malmö FF. 

Det svenske mesterskab lever helt ind i sidste runde af Allsvenskan, hvor både Jon Dahl Tomassons Malmö FF-hold og AIK Stockholm har mulighed for at løfte pokalen efter sidste spillerunde i næste weekend.

AIK lå ellers nummer tre inden seneste runde bag Djurgården, men da de tabte til Varbergs BoIS FC, kunne AIK med en 4-2-sejr over Elfsborg mandag aften gå forbi og være eneste udfordrer til Malmö FF i toppen.

Noget AIK-fansene var så begejstrede for, at de sendte helt op omkring 55.000 svenske kroner til Varbergs på mobilappen Swish, og det tror AIK-spillerne nu på, at fansene vil gentage over for Halmstad, hvis de i sidste runde kan slå Malmö FF.

- Hvis Halmstad vinder sin kamp, og vi vinder vores, er jeg ret sikker på, at vores fans vil sende penge på Swish til Halmstad, ligesom de gjorde til Varberg, sagde Henok Goitom ifølge Fotbollskanalen.

Spurgt til, om han troede, at klubbens fans ville sende flere penge til Halmstad, hvis de slog Malmö FF, svarede Goitom.

- Hvis jeg kender vores supportere ret, og det bliver til guld, tror jeg helt sikkert, at der vil falde en krone eller to af.

Holdkammeraten Mikael Lustig tilslutter sig Goitom og tror på flere penge på Swish til Halmstad end Varberg, for så vil spillerne selv nok også lægge lidt i puljen.

- Men så må du også lægge lidt ud selv også. Men så vil vi sandsynligvis slå Varbergs sum, sagde Lustig, inden Nabil Bahoui sluttede af.

- Jeg håber, at vores fans vil sende penge på Swish til Halmstad, hvis vi tager guld. Hvis Halmstad opsætter en Swish-konto, får du sikkert mindst lige så meget, som Varberg fik.

- Vores fans er fantastiske der. Varberg modtog vel 55.000 svenske kroner, det er ingen håndører, sluttede Bahoui.

AIK ligger to point efter Jon Dahl og co. inden sidste runde, hvor Malmö FF møder Halmstad hjemme, mens AIK tager imod Sirius hjemme.


Af Kristoffer Lind Pedersen

12 kommentarer

Beenhakker 09:25          
Det er da usmageligt at betale andre klubber for at vinde over ens rivaler.
Cultmarco 09:36          
Farlig gråzone man er ude i syns jeg... Den røde advarsels lampe må lyse lidt
AaBager 10:03          
At de sender penge efter resultatet? Det ser jeg ikke som et problem,slet ikke når det er for at vinde. Havde de sendt penge før kampen for at tabe, havde vi et problem. Det her er bare lir...
maarkap 10:18          
At de sender penge efter resultatet? Det ser jeg ikke som et problem,slet ikke når det er for at vinde. Havde de sendt penge før kampen for at tabe, havde vi et problem. Det her er bare lir...


EDIT: Forkert indlæg jeg citerede:
Farlig gråzone man er ude i syns jeg... Den røde advarsels lampe må lyse lidt
Hvorfor? Hvis det var for at tabe, ja. Men for at vinde, som man alligevel går efter.. Jeg kan ikke se problemet.
ataxx 10:41          
Det har længe været almindeligt, f.eks. i Spanien, at Real Madrid og Barcelona kommer med en kuffert penge, hvis et af de små hold vinder over en af de to store klubbers rivaler.
Ugge 11:34          
I "gamle dage", da jeg var aktiv, var det almindeligt - også i divisionerne - at spillerne fra et hold sendte en kasse øl til et andet, der tog point fra konkurrenterne. Så kom holdlederen ind med en ramme, som han satte på gulvet og sagde: "Det er fra Frem fordi vi slog Nykøbing...."
Og så afregnede han med Frems holdleder, der havde samlet ind blandt Frems spillere...
Mikkelfar54 14:01          
Ugge
Og det er i den harmløse ende. Har spillet en kamp hvor vi lå i tæt konkurrence om oprykning fra DS, hvor træneren fra det vi lå og kæmpede med, stod med 10.000 i hånden og råbte at de ville få dem hvis de vandt. Det er det vildeste jeg har oplevet på den konto
Mandag 17. januar