Luk

Ajax afstår favoritværdighed: Ikke mod PL-klub

| Champions League | 19 kommentarer

Infoboks

Erik ten Hag vil ikke høre tale om, at Ajax kan være favorit mod en Premier League-klub. Chelsea kigger onsdag forbi Amsterdam.

Ajax møder onsdag Chelsea hjemme i Amsterdam, hvor klubben i sidste sæson var meget hård ved nogle af de helt tunge klubber i Champions League.

Trods det nægter Erik ten Hag at påtage sig favoritværdigheden mod det engelske mandskab.

- Jeg vil gerne holde fast i, at Ajax ikke er favorit mod et Premier League-hold, siger Erik ten Hag ifølge ad.nl.

- Vi vil selvfølgelig gå efter sejren. Det gør vi altid, og det er ikke anderledes. Vi vil spille på vores præmisser og styrker, siger Erik ten Hag.

Den hollandske træner bruger faktisk ikke særlig meget tid på at sole sig i sidste sæsons succeser.

- Sidste sæson er sidste sæson. Nu bygger vi et nyt hold. Vi startede godt, men skal forbedre os fra kamp til kamp. Indimellem vil vi falde, men vi vil også rejse os igen, siger Erik ten Hag.

Ajax har vundet sine to første kampe i Champions League i denne sæson. Chelsea har både tabt og vundet.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

19 kommentarer

ManchesterIsBlue 17:48          
Argh, det kommer også an på hvilken PL klub de skal have favoritværdigheden med. Hvis det er Southampton, så er de 100% favoritter, men hvis det er en Top 4 klub i England så er de nok underdogs. Så det er ikke med alle PL de er underdogs.
Jack&jones 18:34          
Økonomis så hundrede procent ja, der sågar Championship klubber der kører med større spillerbudgetter end Ajax. Men spillemæssigt så det nok kun City og Liverpool ja
FORZA_X_MILAN 18:44          
Det da naesten ogsaa en fornærmelse de lonninger spillerne faar . De solgte for en milliard og tjener kassen paa alle chl kampe. Er sikker paa Ajax har lavet flere penge end halvdelen af pml klubberne som lever a TV penge ja . Oven i det, efter der er betalt løn har Ajax langt mere overskud end pml klubberne .
The-Man 19:46          
@FORZA_X_MILAN

Du aner ikke hvad du snakker om.. Mange af de drenge der er i Ajax har valgt at prioritere fodbolden og spilletiden over pengene. Neres havde frit mulighed for at forlade Ajax sidste sæson og tage til Kina og tjene en masse penge, da Ajax på daværende tidspunkt allerede havde accepteret et bud, men Neres valgte at blive i Ajax. Samme med Ziyech, det var også op til ham selv og han kunne sikkert have taget til enhver klub og tjent mere end i Ajax, men valgte at blive i Ajax fordi han er glad. Donny valgte også at sige at han ville blive sæsonen ud da handlen med Real ikke blev til noget, men han kunne da sikkert have taget til en anden klub og tjent mere, men valgte endnu en gang at blive i Ajax og satse på endnu en god sæson. Der er rigtig rigtig mange spillere i Ajax der tror på det projekt de har gang i på nuværende tidspunkt og der er så mange der brokker sig over der er for mange penge i fodbold, så sæt dog istedet pris for de her drenge der vælger at spille fodbold, for fodboldens skyld! Det er jo ikke fordi de mangler noget og tjener jo stadig godt selvom de kunne tjene mere, det er unikt det der foregår i Amsterdam og det er top klasse af Overmars og Van der Saar!
FORZA_X_MILAN 20:08          
The man? Er du skaev. Det ændrer skuda ikke paa hvor meget klubben tjener. At andre stikker pengene i lommen istedet for spillerne har da intet at gøre med hvad spillerne vælger. Ajax kunne snildt fordoble hele truppens fortjenester men vælger at køre en model som giver klubben kaempe overskud . Hvor bliver pengene af? Engelske klubber køber for mere end hvad de sælger . Ajax gaar ikke engang ud og køber for bare halvdelen af hvad de har solgt for .hvor bliver pengene af. De køber billigt sælger for det ti dobbelte som nok den bedste klub med den model nuværende . Hvis neres valgte at blive burde klubben fordoble hans løn eller tage et kig paa hvad han enlig er vaerd og bare give halvdelen af det
FORZA_X_MILAN 20:10          
Min pointe er man ikke kan sammenligne med spillerbudgeter med favorit værdighed i tilfælde med Ajax som er en af Europas bedste klubber
The-Man 21:35          
Ajax har næsten lige forlænget med Neres og givet ham en lønforhøjelse. Ajax sælger for mange penge ja, men det kræver også rigtig mange penge at have den fantastiske talentskole kørende som de nu har. Ajax har altid haft et løn loft, men det lønloft blev fjernet da man hentede Tadic og Blind. Ja Ajax tjente mange penge sidste år på chl, men hvornår er det sidst sket? Ajax model er ikke bygget op omkring at man har en fantastisk sæson hvor man sælger et helt vanvittigt kuld til over en milliard og tjener mange penge på chl, men det holder jo ikke på længere sigt. Ajax vil aldrig have mulighed for at konkurrer med de løn budgetter som der er i de store ligaer og dermed ville det være torske dumt ikke at investerer pengene i talenter og de toekomst. Som jeg også nævnte før er det ikke fordi jeg tror spillerne i Ajax går og lever i fattigdom, de kan ganske enkelt bare ikke ligge så mange penge i lønninger
Fredag 24. januar