Luk

Ajax-boss: FCM langt foran andre danske hold

| Champions League | 16 kommentarer

Infoboks

Ajax - Willem II
Æresdivisionen (28/01)
Oddset 1,10 9,50 20,00
bet365 1,08 11,00 21,00

Ajax-cheftræner Erik Ten Hag understreger, at han ser FC Midtjylland som et godt hold, inden de to mødes i Champions League onsdag. Det viser FCM's seneste form også, mener han.

FC Midtjylland gæster onsdag aften Ajax i Champions League, og her skal FCM forsøge at få revanche mod hollænderne, som tog fra MCH Arena i Herning med en 2-1-sejr tidligere i november.

Ajax' træner, Erik Ten Hag, har siden fulgt FCM vinde over FC København, HB Køge og AGF, og det fremhæver han, når han vurderer onsdagens modstander, der ifølge Ten Hag er Danmarks klart bedste hold.

Forventer du et andet FCM-hold, efter de har vundet de tre seneste kampe?

- Nej, vi vidste selvfølgelig godt inden, at det er et godt hold. De er tydeligt det bedste hold i Danmark, slår FC København og slår nummer tre (AGF før niende Superliga-runde, red.), så de står langt foran de andre hold. 

- Det er et rigtig godt hold, vi skal møde, lød det fra Ajax-træneren på tirsdagens pressemøde.

Her fortalte han, at han gerne ser Ajax forbedre sig i forhold til det seneste opgør mellem de to.

- Vi skal være meget bedre på bolden. De første 20 minutter gik perfekt og vi scorede to gode mål, men derefter var vi dårlige med bolden og i vores positionsspil, sagde træneren.

Til pressemødet var Ajax-træneren flankeret af midtbane-kometen Ryan Gravenberch, der fortalte, at hans mål er at nå i top to i gruppen, så Ajax overvintrer i Champions League.

Erik Ten Hag fortæller, at første mål er at sikre sig en top tre-placering med en sejr over FCM, så holdet er sikret deltagelse i Europa League som minimum.

Ajax-chefen forklarede desuden, at han forventer at få gavn af Davy Klaassen, som udgik i Ajax' seneste kamp, selv om han ikke træner tirsdag. 

Desuden er Zakaria Labyad og Noussair Mazraoui efter alt at dømme også blevet klar til kampen.

Inden kampen er Ajax på andenpladsen i gruppen med fire point. Det er lige så mange som Atalanta, der møder Liverpool, mens FCM har nul point efter de tre første runder. 

Liverpool er nummer et med maksimumpoint.


Af Jonas Dalgård

16 kommentarer

MagnumSum 17:03          
Shhhh! Sig det ikke højt, der mange der har ondt et vis sted ;)
Imperator 17:11          
^^ Kan du ikke bare være glad over at i får roser uden at påpege det mindreværdskompleks i har så svært ved at komme over.

Selvfølgelig er FCM langt foran i øjeblikket, det er vidst tydeligt for enhver.
Bolabrazil 17:18          
Det kunne være fedt at vise at holdet har bygget på og gå ind til kampen med en <nothing to lose> attitude.
Jeg tror på miraklet. De laver ikke sådanne begynderfejl én gang til. en stærk 0-2 Til FCM og pludselig er gruppen helt åben igen.
cloc 17:25          
Myssigt

Hvad er det så til näste år :-)
olfro 17:27          
uden at påpege det mindreværdskompleks i har så svært ved at komme over.
Der var den så igen. Hvis jeg husker rigtigt, så var det en udtalelse fra en mand, der ikke længere huserer i dansk fodbold...... nå ja, han får vist stadig en fed hyre og der er en del artikler om ham, men ellers er han fortid.

Jeg tror helt ærligt ikke, at der er nogen fra FCM, der har haft mindreværdskomplekser i lang tid :)
Moto1 17:29          
Langt foran er da noget sludder. Mig bekendt er det først i denne uge FCM har indtaget 1 pladsen i SL. Det er vel stadigvæk pointene som tæller og ikke hvor meget selvforherligelse der kommer ud af Ankersen, Steinlein og Priske
olfro 17:34          
@Moto.
Prøv at kigge på andre ting end stillingen!
Det kunne være kvalitet i spillet, økonomi, akademi. Det kunne være mange ting.


Edit: Jeg tror ikke, at Erik Ten Hag har fokus på udtalelser fra de personer du nævner. Jeg tror på, at træneren tænker på andre ting. Det er dog kun en formodning.
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar