LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Ajax-boss: Kan ikke beholde Younes

| International | 4 kommentarer
Highlights: Napoli er fortsat nr. 1 i Serie A efter 3 point mod SPAL
Highlights: Dansk assist i flot Leipzig-sejr over Napoli
Highlights: Napoli tog pligtsejr over Benevento
Dries Mertens bringer Napoli flot foran
Ajax-boss: Kan ikke beholde Younes
Foto: Getty Images

Infoboks

Ajax - Heerenveen
Æresdivisionen (20/01)
bet365 1,05 13,00 29,00
NordicBet 1,05 13,50 40,00
Oddset 1,06 12,00 24,00

Se Liverpool - Crystal Palace

Stream live på Eurosport Player 

 

Advertisement
Ajax' sportsdirektør Marc Overmars fastslår, at Amin Younes ikke bliver i klubben efter sommerferien, og at han har skrevet under med Napoli.

Napoli ville i januar have haft Ajax' kantspiller Amin Younes til klubben, men tyskeren valgte at udskyde skiftet og tage en pause fra Ajax på grund af familiære problemer.

Younes har senere sået tvivl om, hvorvidt han overhovedet skifter til Napoli til sommer, men Ajax slår fast, at offensivspilleren på ingen måde kan blive i klubben.

- Ifølge den information jeg har, har Younes allerede skrevet under med Napoli. Som resultat af det er der ingen mulighed for, at han kan blive hos os i næste sæson, siger sportsdirektør Marc Overmars til De Telegraaf.

Younes' kontrakt med Ajax udløber til sommer.

Se Liverpool - Crystal Palace Stream live på Eurosport Player   
Advertisement

Af Sara Margren

4 kommentarer

Zamorano.. et-to ... MÅL!!! 18:27          
Og så begynder udsalget... Der er simpelthen så meget talent og kernepotentiale i den trup, at det er realistisk at mindst 4-5 unge spillere ryger til sommer. Kluivert, Younes, Dollaren, De Jong og Neres.
Dsvitting 19:17          
Ej at glemme Donny Van De Beek. Også stor mulighed for at større europæiske klubber vil signe ham.
Muhkoo 20:27          
Sikke en kommentar. Younes ville væk fordi han spillede sig selv af holdet og blev så skadet, da han var klar igen sad Kluivert på pladsen, samtidigt er der folk i kulissen som backup til Kluivert. Hvad der ligger til grund for at Younes ikke skiftede nu når Ajax kun har liga og han er blevet backup for Kluivert er netop kun noget Younes ved, der er langt til en VM plads for ham så det er næppe det.

Det er da helt urealistisk at op til flere unge spillere ryger, det er ikke noget der er sket endnu, for de 5 af de 6 nævnte vil det også være hul i hovedet at forlade klubben før man kan skabe sig bare et nogenlunde acceptabelt bundniveau, selv Neres har jeg svært ved at se tage videre lige nu, hans spil som det ser ud nu ville have det svært hvis han ikke kom til en klub der spiller dominerende på samme måde som han udnytter i Ajax, det gør det meget svært at bedømme når Ajax ikke er med i Europa.

Det største antal profiler der er røget i samme sæson er vel 3, I de seneste sæsoner er det 1-2 der var forventet og 0-1 der kommer et uventet stort bud på hvor størstedelen af de spillere der forlader klubben ikke er gode nok eller ikke vil vente på førsteholds spilletid via en bænkplads.

Veltman er nok den eneste som bør være på vej ud, kan ikke se hvorfor ellers der blev brugt så mange penge på Rasmus Nissen og Max Wöber
8letters 20:36          
Og så kommer næste bølge af af talenter efter de her. Her kan nævnes Eitling, De jong, Maddy etc.
Fredag 18. januar