Luk

Ajax' CL-succes rykker hel hollandsk runde

| Æresdivisionen | 10 kommentarer

Infoboks

FC Eindhoven - Breda
Eerste Divisie (18/10)
bet365 2,70 3,50 2,45
NordicBet 2,70 3,70 2,34
Oddset 2,60 3,55 2,25

Det hollandske fodboldforbund har besluttet at flytte hele næstsidste spillerunde i Æresdivisionen, så Ajax får optimale betingelser frem mod Champions League-semifinalen.

Ajax har nået Champions Leagues semifinale, og det får nu konsekvenser for en hel runde i Æresdivisionen.

Ajax møder Tottenham i den første Champions League-semifinale den 30. april, og det har fået det holandske fodboldforbund til at udsætte klubbens kamp mod De Graafschap, som skulle være spillet 28. april.

Ajax' kamp mod De Graafschap er en del af den næstsidste runde i Æresdivisionen, og i den runde skal alle kampe spilles samtidig, og derfor har forbundet besluttet, at rykke hele runden - til fordel for hollandsk fodbold.

Sådan lyder det fra Eric Dudde, der er teknisk direktør i det hollandske fodboldforbund.

- Det virkelige dejlige er årsagen til, hvorfor det er nødvendigt - Ajax' semifinaleplads. Det er til fordel for ikke kun Ajax, men al fodbold i Holland, siger Eric Dudde ifølge Ritzau.

Den næstsidste runde i Æresdivisionen er blevet rykket til den 15. maj. Det betyder, at det nu er den sidste runde i ligaen.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

10 kommentarer

fiffty 06:45          
God stil
brefsgaard 08:27          
Alligevel vildt nok. :O De har slået Real Madrid og Juventus ud. Jeg vurdere chancerne mod Tottenham er mindst ligeså store og med en ekstra uges pause i benene får de bestemt gode betingelser for at overraske igen.
magja 09:22          
Stærkt med en liga, der bakker deres hold fuldt op.
pedeb0bbeN 10:01          
Som fodboldforbund er det sgu sådan, man maksimerer betingelserne for succes til et af ens hold, der kan komme hele rækken til gode. Men det er bare min mening.
Chris4700 13:29          
Fedt for Ajax, og Hollandsk fodbold generelt. Men er det fair for de andre hold tilbage i CL? Kan det engelske og spanske forbund bare følge trop og gøre det samme, hvis muligt?
bruger 136436 13:43          
Fedt at det kal lad sig gøre.
Pelota 17:02          
Chris:
Det kan de sagtens og det bliver ogsaa gjort hele tiden, baade for cup-kampe og europaeiske turneringer, men normalt kun det paagaeldene holds kamp. Grunden til at de flytter hele runden er at de gerne ville have kampene spillet samtidigt, da saesonen er ved at vaere slut. Hvis Tottenham var sat til at spille to dage foer ville de ogsaa flytte den.
Onsdag 16. oktober