Luk

Ajax drønede videre efter livlig målfest

| KNVB Cup | 0 kommentarer

Infoboks

Telstar - Ajax 3-4
KNVB Cup
25' 0-1 Noa Lang
28' 0-2 Sergino Dest
44' 1-2 Frank Korpershoek
48' 1-3 Jurgen Ekkelenkamp
58' 1-4 Sergino Dest
61' 2-4 Benaissa Benamar
89' 3-4 Reda Kharchouch

Ajax var lige ved at smide en 4-1-føring, men holdt fast og vandt 4-3, da klubben mødte Telstar i den hollandske pokalturnering onsdag aften.

Ajax skulle onsdag aften forsøge at spille sig videre i den hollandske pokalturnering, da klubben var taget på besøg hos Telstar fra den næstbedste række.

De hollandske mestre indledte det, der skulle ende med at være en målfest, efter 25 minutter, da Noa Lang sparkede et fladt indlæg i et tomt mål.

Sergiño Dest øgede føringen efter 28 minutter, da han havde sneget sig ind i højre side af feltet og sparkede et oplæg fra Dusan Tadic i netmaskerne.

Kort før pausen fik Telstar reduceret på et mål af Frank Korperschoek, men Ajax fortsatte målscoringen hurtigt i anden halvleg.

Unge Jurgen Ekkelenkamp løb i feltet og sparkede en ripost i målet til 3-1. 4-1 blev det til ved Sergiño Dest efter 58 minutter, da han krøllede bolden helt op i hjørnet fra kanten af feltet.

Dermed så det lukket ud, men Telstar ville stadig være med.

Klubben scorede således to kasser efter Dests lyn, men mere blev det heller ikke til. Dermed vandt Ajax altså med 4-3 og er videre i pokalen.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Torsdag 2. december