Luk

Ajax er videre efter Tadic' straffeshow

| Champions League | 6 kommentarer

Infoboks

Ajax - PAOK 3-2
Champions League Kvalifikation
23' 0-1 Diego Biseswar
43' 1-1 Dusan Tadic
79' 2-1 Nicolas Tagliafico
85' 3-1 Dusan Tadic
90' 3-2 Diego Biseswar

Ajax uden Kasper Dolberg sløsede, men endte med at slå PAOK med 3-2 i Champions League-kvalifikationen. Dusan Tadic brændte et og omsatte to straffespark.

Kasper Dolberg var sendt på tribunen, da Ajax tirsdag spillede for videre deltagelse i Champions League mod græske PAOK.

Første opgør var endt 2-2, og i en meget livlig første halvleg truede hollænderne adskillige gange gæsternes mål.

Efter 24 minutter bragte hollandske Diego Bisewar dog PAOK foran med et godt hug fra kanten af feltet, og så var sidste sæsons store overraskelse i Champions League på vej ud.

Kort efter fik Ajax-anfører Dusan Tadic muligheden fra straffesparkspletten, men blev pillet af af den græske keeper.

En hånd på bold gav Tadic en hurtig mulighed for revanche kort før pausen, og denne gang var serberen meget sikker.

Ajax nærmest bombarderede PAOK-målet i anden halvleg, men skarpheden var mildest talt ikke med værterne, som først efter 80 minutter fik scoret sit andet mål, da backen Nicolas Tagliafico headede 2-1 i nettet.

Tadic fik sit tredje forsøg fra pletten kort før tid og omsatte igen forsøget, hvorfor PAOK's overtidstræffer kun skabte meget kortvarig spænding. 

3-2 og samlet 5-4 sender Ajax videre til et møde mod APOEL i playoff. 

Tidligere på aftenen spillede Dinamo Zagreb sig videre med 4-0 hos Fenercvaros, og de møder nu Rosenborg i playoff.

Olympiakos er videre efter 2-0 og samlet 3-0 over Istanbul Basaksehir, mens LASK Linz skal op mod Club Brugge i playoff efter 2-1 og samlet 4-2 over Basel.


Af Mikael Blond

6 kommentarer

Botex 22:30          
Dolberg skal videre...please
jeg håber de rygter omkring Leverkusen er rigtige....Dolberg er et kæmpe talent...men passer ikke mere ind i Ajax..desværre

Leverkusen kan være et rigtigt skifte!
Joe87 22:41          
Botex
Helt enig. Han skal bare videre. Der er mange ting bag kuliseet omkring dolbergs situation som vi ikke ved.
Den ene kamp mod Emmen var han på bænken hele kampen og nu sidder han på tribunen i dag. Synes det er skandaløst. Det er meget destruktivt valg af træneren og nu synes jeg bare han skal til en ny klub hvor han får en frisk start og er ret sikker på han nok skal slå igennem
Muhkoo 23:35          
Kan ikke helt forstå hvad der menes med destruktivt valg af træneren? Han var ude og fortælle at Dolberg bliver nød til at gribe chancen i denne sæson, men udover en mål efter et halvt minut i super cuppen har han bare ikke været god, og så er det måske svært at finde ud af hvordan man motivere ham.

Personligt tvivler jeg stærkt på at et skifte til en klub i en større liga er en god ide, det ser ud som om at til træning og når der ikke er noget på spil er han så god som han altid har været, men når det kommer til kamp er der noget der blokere.

Hvis dolberg også ryger bliver Viasat nok lidt irriteret over at have købt rettigheder til at vise ligaen når 3 af de danske spillere har forladt klubben.

I forhold til kampen synes jeg Ajax var drøn heldige, forsvaret sejler og eksperimenterne fra Ten Hag fungere slet ikke, bør komme videre mod APOEL, men er på ingen måde sikker sådan som der spilles uden bold lige nu. Så gerne Blind tilbage i forsvaret til at starte med.
Joe87 23:50          
Muckoo.
Sæsonen er ikke en gang startet endnu og dermed bør der gives mere tillid til ham fra starten, men kan godt forstå hvis der menes at man ved ikke hvordan han kan motiveres. Dolberg er sikkert en frustreret mand i øjeblikket og synes endelig at han skal tage del af skylden når han er passiv. Men tværtimod kan en klubskifte være godt for ham for at han genstarter karrieren og booster sine fodboldevner på ny i en ny klub. Synes ikke ten hag og Dolberg er et godt match og sådan kan det være nogen gange for nogle fodboldspillere. Det vil være det samme hvis man er en arbejdsgiver på en rigtig arbejdsplads og medarbejderen passer ikke ind og det samme er tilfældet her. Det sjove er at han leverede noget af en kamp for Danmark under EM kval og tror årsagen kan være at Åge Hareide forstår Dolberg godt og passer godt ind i truppen på trods af at han var ud i kulden sidste sæson. Tror han får brug for en træner der virkelig forstår Dolberg og styrker hans tillid på ny og næ.
The-Man 00:24          
Fanme utroligt at det skal være så spændende.. Simpelthen så mange chancer at det er helt ufatteligt også skal man være afhængig af 2 straffespark (som godt nok var gode nok) men puha! Troede lige vi var ude i en Spurs 2.0, men videre til næste runde hvor APOEL venter, det burde altså kunne lade sig gøre! Dest så godt nok lidt nervøs ud også vil jeg gerne hører fra alle brugere herinde som er Dolberg lovers påstå at Ziyech ikke har noget overblik for sine medspillere, hold kæft den mand er bare genial!
8letters 00:49          
Denne her kamp bliver jo spillet på flere niveauer over det vi ser i FCK - Røde Stjerne. Fantastisk underholdende kamp. Ajax mangler en spiller, der kan styre tempoet i kampene. De går fra fænomenale offensive kombinationer og soloture til skrækkeligt forsvarsspil. De sorte kunne jo i flere omgange løbe bolden fra eget felt og ned til Ajax´, da de spillede uden midtbane.
Mandag 23. november