LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ajax' kæmpetalent ignorerer rygter

| Æresdivisionen | 9 kommentarer
Ajax' kæmpetalent ignorerer rygter
Foto: Getty Images

Infoboks

Ajax - Vitesse
Æresdivisionen (23/04)
bet365 1,16 7,50 13,00
NordicBet 1,15 8,25 16,50
Oddset 1,15 7,80 13,00

Se Tottenham - Brighton

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
Barcelona, Paris Saint-Germain og flere andre storklubber meldes interesserede i Ajax' Frenkie de Jong, som dog ikke er klar til at tale om fremtiden endnu.

Frenkie de Jong er et af de allervarmeste fodboldnavne i Europa for tiden. Ajax-midtbanespilleren bliver rygtet til Barcelona, Paris Saint-Germian og et væld af andre storklubber.

21-årige De Jong koncentrerer sig dog blot om at spille fodbold i Ajax - og så må alt det andet komme senere.

- Jeg lægger ikke mærke til det. Jeg hører historierne, men jeg vil bare gøre sæsonen færdig, siger Frenkie de Jong til The Guardian.

- Det er svært at sige, hvad der skal ske. Jeg har tænkt mig at afslutte sæsonen her i Ajax, og så må vi se. Måske bliver jeg et år mere, måske smutter jeg. Jeg er ikke sikker, siger Frenkie de Jong.

Frenkie de Jong spiller mest på den defensive midtbane og udmærker sig blandt andet med millimeter-præcise afleveringer over lange afstande og gode dribleevner, og så leverer han samtidig et godt stykke defensivt arbejde.


Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

9 kommentarer

morten_bo 19:50          
Han er en god spiller, især er hans pasningssikkerhed, også med svære pasninger, meget fin - men på en lidt billig baggrund, i en liga, hvor han slet ikke presses på bolden, som han vil blive det i en større liga. Men ud over det, har jeg svært ved at se det store i ham. I 22 kampe i denne sæson, har han lavet et enkelt mål og to assists, han er meget etbenet, kun højre hele tiden, hans hurtighed virker middel. Jeg tror at han vil falde igennem i Barcelona eller Manchester City. Hollandske spillere lever stadig på fordums tiders ry og bliver derfor lidt overhypede, IMO.
chelsea1905 20:02          
Selvfølgelig er den hollandske liga ikke den sværeste, men når han spiller landskampe for Holland, som gør det rigtig flot for tiden, falder han på ingen måde igennem. Ej heller i Champions League kan man klandre ham for ikke at have holdt niveau. Meget, meget spændende spiller IMO.
Kezman69 20:40          
Han snakker overraskende godt dansk...
Wagner10 21:59          
BayernMunchen 22:32          
Hvad er han for en type? Defensiv, offensiv, boks-til-boks eller?
Curva89 23:51          
I 22 kampe i denne sæson, har han lavet et enkelt mål og to assists
For en 21 årig spiller som har sit udgangspunkt på den defensive midtbane, kan man jo ikke forlange mere. Om han så havde lavet 0 mål og 0 assist, ændrer det ikke på hans gigantiske talent og kvaliteter. Ja, den Hollandske liga er ikke ligefrem toppen af poppen, men han har i den grad udmærket sig på landsholdet og i CL.

I mit hoved er han blandt de største midtbanetalenter i verden, og næste destination er vel nok City eller Barca. Dog håber jeg at han tager et år eller 2 mere i Ajax så han kan modne endnu mere.
TheFischers 00:20          
Men ud over det, har jeg svært ved at se det store i ham. I 22 kampe i denne sæson, har han lavet et enkelt mål og to assists, han er meget etbenet, kun højre hele tiden, hans hurtighed virker middel.
Man bliver så træt af fans, der kun ser mål og assists. De Jong er som minimum top5 blandt u21-talenter i Europa lige nu. I min optik det største midtbanetalent. Se hans kampe med Holland, som netop har vundet deres Nations League gruppe foran de to seneste verdensmestre med et af de yngste hold i turneringen. Se Ajax CL-kampe, hvor de pt er ubesejret i en gruppe med Bayern og Benfica og har en hjemmekamp mod Bayern i sidste runde, hvor de med en sejr kan vinde gruppen. De Jong bliver et monster i fremtiden, hvis han kommer til den rette klub og fortsætter sin udvikling - selvom du har svært ved at se det store i ham, så er der en grund til, at samtlige storklubber i Europa er ude efter hans autograf og der hver eneste uge er historier om ham.
Tirsdag 23. april