Luk

Ajax med stort goalshow mod Vitesse

| Æresdivisionen | 1 kommentar

Ajax var klasser bedre mod Vitesse lørdag, da Amsterdam-mandskabet vandt med hele 5-0 i Æresdivisionen.

Ajax var endnu en gang overmagten i Æresdivisionen, da de hjemme i Amsterdam fik besøg af Vitesse, som havde Nikolai Baden med fra starten af opgøret.

Det var dog ikke meget, som den danske angriber havde at byde ind med, da Ajax’ offensiv stjal alle overskrifterne og vandt opgøret med hele 5-0, hvor de allerede indledte goalshowet efter blot fem minutter.

Her var Anthony på pletten, da han modtog en bold inde i feltet af Noussair Mazraoui, hvor han efterfølgende sparkede bolden resolut ind i målet. Det blev også 2-0 efter en halv time, da Edson Alvarez også stemplede ind i opgøret med en scoring.

Vitesse var chanceløse på det her tidspunkt, og det blev endnu værre to minutter før pausen, da Ryan Gravenberch var hurtigst over en ripost, som han bankede ned i jorden, så den efterfølgende snød Vitesses Markus Schubert inde på stregen.

Ajax havde også en dansker med på bænken, men det var dog ikke Mohamed Daramy, som i stedet så kampen fra tribunen. Ajax’ danske islæt var Victor Jensen, men han blev dog ikke smidt i aktion i en anden halvleg, hvor Ajax-dominansen fortsatte.

Her var det dog en Vitesse-spiller, som bragte Ajax på 4-0, da Tomas Hajek sendte bolden i eget net.

Syv minutter senere var det så blevet Davy Klassens tur til at blive hyldet i Amsterdam, da der blevet slået et højt indlæg ind i feltet. Her satte Lisandro Martinez hovedet på, hvor den endte hos Klassen, som sikkert gjorde det slutresultatet på 5-0.

Efter den gode præstation ligger Ajax nu på andenpladsen efter tre runder, hvor de har to point op til PSV Eindhoven på førstepladsen.

Andetsteds formåede NEC Nijmegen at få sin anden sejr i denne sæson, da Lasse Schöne og co. slog Heracles med 1-0, hvor Ali Akman blev matchvinder for oprykkerne.


Af Raymund Nelausen
Fredag 22. oktober
Torsdag 21. oktober