Luk

Ajax-scout: Undrer mig at Dolberg ikke slog til

| Ligue 1 | 7 kommentarer

Infoboks

Nice - Lens
Ligue 1 (23/08)
bet365 1,80 3,75 4,20

Den danske talentspejder for Ajax, John Steen Olsen, har svært ved at forstå, hvor Kasper Dolberg ikke blev en succes i Ajax. 

Efter tre år hos hollandske Ajax valgte Kasper Dolberg sidste sommer at skifte til franske Nice. 

Her er danskeren blevet det klare førstevalg oppe foran for Patrick Vieras tropper, efter at have måtte kæmpe mere for spilletiden hos Ajax.. 

Tilbage i 2016 var det den danske talentspejder, John Steen Olsen, der fik arrangeret Dolbergs skifte fra Silkeborg IF til den hollandske storklub, og han har svært ved at forstå, hvor Dolberg ikke blev en større succes hos Ajax. 

- Jeg er virkelig ked af, at han forlod Ajax. Jeg forstår heller ikke, hvorfor en spiller med så meget kvalitet ikke fik det til at fungere, og jeg ville have ønsket at se ham med os i årene fremover.

- Jeg fulgte Kasper i to år i Silkeborg og forstod ikke, hvorfor jeg var en af de få scouts, der var begejstret for ham. Han er virkelig fantastisk, siger John Steen Olsen til De Telegraaf.

Kasper Dolberg scorede 11 gange i 26 kampe for Nice i hans første sæson. 

 


Af Andreas Roesen

7 kommentarer

BoldenErRund8 19:01          
Er det ikke forkert at sige han ikke slog til? Altså jeg er med på han ikke var sublim efter sin skade, men før det gjorde han det da fantastisk, tilmed var der andre offensive kræfter der var flyvende i CL osv. da han kom tilbage fra sin skade, hvorfor der vel var svært at spille sig ordentligt ind på holdet igen.. så det endte ikke som man håbede, men han fik da bestemt vist sit potentiale og slog vel igennem før sin skade??
Valencia-KilyGonzález 19:14          
Ja før hans skade var han en sand superstjerne i svøb - han var på alles læber og her mener jeg ikke i DK!
Samtligt storklubber trackede ham og han var helt sublim især i Europa League, men skader, træneskifte og helt elendige holdkammerater ændrede meget for Dolberg i Ajax.
MGPsamba 20:05          
...det hjælper vel heller ikke på det, når nu Dolberg havde nogle holdkammerater som ikke rigtig gad spille ham (især Hakim var storslem). Men mon ikke at de er relativt glade for dét i Nice;-)
VIF57 20:34          
Dejligt at han nu er en stjerne i Nice
Lange 23:28          
De spillede vel i virkeligheden uden 9´er..

De tog ham aldrig med i spillet. Så en kamp hvor han fleste gang rørte bolden i det 43 min. Og det var ikke fordi han ikke tog løbende. Han faldt med, løb dybt og til siden.
Men med en højre benet venstre kant, og en venstre benet højre kant. Som trak ind til skud selv, så det svært.

Man så det allerede i hans sæson. Der havde de venstre bennede Traoré til højre, og Younes til venstre. Igen begge super egoistiske spillere. Der gik boldene bare hans vej alligevel. Jeg mener virkelig at det er trænerens skyld. Samt det at jeg tror at dolberg skal sætte sig mere igennem.
Selvfølgelig kan han vise det ved at være skarp. Men i Nice har det jo været helt vild så lidt han får at arbejde med. Viera har jo også været ude flere gange og kommentere på at han skal sættes bedre op.
Tror virkelig bare problemet er, at han finder sig i det. Når målene så udebliver, er det ham det går ud over.

Men er sgu svært at skabe det selv!
Malresi 23:54          
Ja som en anden også kommenterer så har han ikke fået mange brugbare afleveringer fra Nice-offensiven. Med det sagt kom han ud af sæsonen med en fin målhøst i en ofte stærk defensiv liga - det var vel reelt set kun PSG som bombede solidt. De stats gør ham naturligvis også attraktiv for andre klubber...

Men nu er det foreløbig spændende at se hvad Nice kan i 20/21, hvor Ineos har haft et år til at lære mere om strukturen.
Gouiri og Roni Lopes er hentet ind, så der kommer helt sikkert mere kvalitet omkring Dolberg!
Crusader 01:41          
Elsker hans spillestil, men han skal simpelthen kræve bolden noget mere. Sætte sig mere igennem og fortælle sine medspillere at de fandeme skal spille ham noget mere.

Bare 1% Zlatan attitude, så ville den være der.
Søndag 9. august