Luk

Ajax slår fast: Forlænger ikke med Inter-emne

| International | 3 kommentarer

Infoboks

Inter - FC Sheriff
Champions League gruppe D (19/10)
Oddset 1,18 7,50 15,00
bet365 1,14 8,00 15,00

Ajax-direktøren Marc Overmars slår tirsdag aften fast, at der ikke bliver nogen kontraktforlængelse med målmanden Andre Onana, der er et hedt emne i Inter.

Over de seneste uger har Ajax-målmanden Andre Onanas fremtid været oppe i luften, da der har været modsatrettede meldinger omkring den 25-årige målmands situation i den hollandske storklub.

Tirsdag slår Ajax-direktøren Marc Overmars en gang for alle fast, at Onana ikke kommer til at forlænge sin aftale med klubben.

- Vi arbejder ikke på en kontraktforlængelse, nej. Vi har forsøgt, men det lod sig ikke gøre. Man træffer nogle valg, og så skal der komme noget fra begge sider. Vi følte ikke, at han virkelig gerne ville.

- Jeg læste også et sted, at vi har trukket os, og det er korrekt. Det gør vi af en årsag, siger Overmars inden Ajax' Champions League-kamp mod Besiktas tirsdag. Det beretter Voetbal International.

Dermed lugter det af, at Inter kan nærme sig Onana med endnu hastigere skridt.

I et stykke tid har de italienske mestre været meldt interesseret, og i weekenden fortalte direktør Beppe Marotta så, at Onana er en interessant målmand, og han overvejes således i Inter.

Onanas kontrakt udløber til sommer. Han kom til Ajax fra FC Barcelona i 2015.


Af Jonas Dalgård
Søndag 17. oktober
Lørdag 16. oktober