Luk

Ajax slukkede Schönes pokaldrøm

| KNVB Cup | 2 kommentarer

Infoboks

Heerenveen - Ajax 0-3
KNVB Cup
19' 0-1 Davy Klaassen
63' 0-2 Dusan Tadic
77' 0-3 David Neres

Mohammed Kudus fremtvang et straffespark for Ajax, som let gjorde det af med Lasse Schöne og Heerenveen og vandt 3-0 i hollandsk pokalsemifinale.

Et møde med de gamle venner fra Ajax var alt, der skilte Lasse Schöne fra at stå i en hollandsk pokalfinale med Heerenveen.

Semifinalen mod Ajax blev dog som forventet også en stor mundfuld for Herenveen-mandskabet, som kom bagud efter små 20 minutter.

Anthonys præcise indlæg fandt hovedet på Davy Klaassen, som snittede bolden i rusen og bragte Ajax på 1-0.

Klaassen fik bolden i netmaskerne endnu en gang før pausen, men ved den anledning blev træfferen annulleret af VAR for en uheldig hands på Dusan Tadic. Ajax måtte derfor nøjes med en etmålsføring efter første halvleg.


Klaassen fortsatte med at være i fokus i anden halvleg, men efter en time var det ikke med positivt fortegn, da han skadet måtte lade sig erstatte af Mohammed Kudus.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller skulle kun bruge få minutter på grønsværen for at markere sig, da der hurtigt blev begået et straffespark mod ghaneseren.

Dusan Tadic tog sig af tjansen fra pletten og sendte Ajax på 2-0 med en stensikker hammer af et spark op i målhjørnet.

Heerenveen havde indtil da ikke haft meget at skyde med, og var de ikke helt færdige ved 2-0, så blev der lukket og slukket med et lille kvarter tilbage. Her scorede David Neres kampens tredje og sidste mål, så Ajax sejrede 3-0.

I finalen venter nu Vitesse.


Af Casper Baunsgaard

1 kommentar

MGPsamba 23:56          
Sørens også!!!
Mandag 12. april
Søndag 11. april