Luk

Ajax-stjerne: Lewandowski stopper jo ikke

| Champions League | 4 kommentarer

Infoboks

Bayern München - Barcelona
Champions League gruppe E (08/12)
Oddset 1,58 4,60 4,80
bet365 1,55 5,00 4,75

Ajax-stjernen Sebastien Haller jagter topscorer-titlen i Champions League, men han har ét problem, og han hedder Robert Lewandowski.

Sebastien Haller blev den store helt for Ajax, da han scorede begge mål i 2-1-sejren over Besiktas i onsdagens Champions League-kamp.

Haller skrev samtidig historie, da han nu er oppe på ni mål i fem kampe i turneringen, og dermed ryger Erling Haalands rekord på otte mål.

Haller kan derfor øjne en titel som topscorer i Champions League i denne sæson, men der er dog ét problem. Robert Lewandowski.

- Ja, det er et stort problem, for han stopper jo bare ikke med at score mål, siger Haller med et grin.

Haller fastslog desuden, at han ikke havde noget problem med at starte på bænken i onsdagens kamp.

- Det gjorde mig ikke noget. Træneren forklarede det til mig, og det er totalt fint. Jeg er der for holdet. Jeg vidste, der ville komme muligheder i anden halvleg, så jeg forsøgte at forblive fokuseret, for jeg vil være vigtig for holdet.

Haller kom ind til anden halvlegs start, hvor han erstattede Mohamed Daramy.

Både Haller og Lewandowski har scoret ni mål i denne Champions League-sæson.


Af Sara Margren

4 kommentarer

JesusChrist 21:54          
Man må bare tage hatten af for det scouting arbejde Ajax lægger for dagen. Vildt som de finder unge talenter og spillere der ikke helt slår til i deres klubber, og så får dem til at blomstre
Mr. Pink 22:27          
Det e jo vand i forhold til Uniteds scoutingarbejde.

Se bare på Fred, Bebe, Sanchez, Falcao etc
The-Man 22:53          
@JesusChrist Hmm ja scouting og scouting, det ved jeg nu ikke.. Jo vist de henter nogle rigtige dygtige spillere, men mange af de spillere som de henter er også spillere de har kendskab til, samt rigtig mange kommer fra eget akademi. Blind og Klaasen kommer fra Ajax, slog aldrig rigtig igennem i udlandet, men man har en idé om de har et "uforløst" potentiale. Tadic har spillet mange år i Æresdivisionen og derfor kender man ham. Haller har også været i æresdivisionen og i hans tid var Ten Hag hans træner i Utrecht, så Ten Hag kender hans kvaliteter. Berghuis var en profil i Feyenoord - også fra æresdivisionen.
Så er der selvfølelig de "nye" fra sydamerika. Neres, Tagliafico, Martinez, Alvarez og især Antony. Her kan vi snakke om rigtig godt scouting arbejde.

Overmars og Van der Sar har bare været vanvittigt dygtige til at lægge det store puslespil mellem dygtige "alderende" spiller der har fået en masse med i baggagen i deres udlandsture samt blandingen af egne talenter.
Ajax er en vanvittig sund fodbold klub og jeg vil sige den måde Overmars og Van der Sar har lagt en strategi for at få Ajax tilbage i toppen af Europa er fuldstændig outstanding. Meget bredt netværk hvor de kan trække i forskellige tråde.
deeznuts 00:27          
det er ikke scouting. der er den positive dominerende spillestil.
de har den nemmeste CL gruppe og den hollandske liga er farmers league.

Dominic Solanke ville gøre det lige så godt
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december