Luk

Akharraz og Basse forlader Helsingør

| 2. Division | 5 kommentarer

Infoboks

Holbæk - FC Helsingør
2. Division Gruppe 1 (20/10)
bet365 8,50 5,00 1,30
Oddset 7,20 4,90 1,33

FC Helsingør meddeler, at hverken Osama Akharraz eller Mikkel Basse forlænger deres aftaler i 2. divisionsklubben.

Både Osama Akharraz og Mikkel Basse havde kontraktudløb i FC Helsingør denne sommer, og ingen af dem forlænger deres aftaler.

Det har 2. divisionsklubben afsløret på sin hjemmeside torsdag.

Osama Akharraz kom i første omgang til FC Helsingør i sommeren 2017 og var der i det efterfølgende år.

I efteråret 2018 gik han arbejdsløs, indtil han i januar 2019 skrev under på en ny aftale i Helsingør, hvor han altså har været siden.

22-årige Mikkel Basse har været i FC Helsingør siden sommeren 2016, hvor han kom til fra Lyngby Boldklubs ungdomsafdeling.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

5 kommentarer

ViborgVFF 13:26          
Da Akharraz var bedst var han til den øverste halvdel af superligaen
...men fornemmer at hans karriere de sidste 2-3 år er gået stærkt ned af bakke
Zinras 14:38          
Han havde i hvert fald potentialet til at blive en rigtig god Superligaspiller, og måske lidt mere, men der har været en del problemer med opførslen undervejs. Jeg ved så ikke hvad der er sket de sidste par år, om han bare er blevet useriøs eller virkelig dårlig.
XSDU 16:02          
Akharraz har reelt aldrig været et aktiv for FC Helsingør. Jeg tvivler på, at han ville få spilletid, selv i 2.division.
Man kan sige næsten det samme om Basse.....Han har dog været en del på banen, og skal man være flink kan man sige at han har gjort det pænt, uden at være prangende.
Så når nogen nu skulle forlade FC Helsingør, gør det intet at det lige er de to, deres præstationer taget i betragtning.
JHAA 17:33          
Jeg ved "Basse" er den første målscorer for FCH i Superligaen ever ! Kan huske da han havde Mads Aaquist, Riel, Zingernagel og Holst omkring sig, der gjorde han det rigtig godt ! Hn er et overset talent på 6´er positionen i min optik :-) Udkonkurreret af Patrick Olsen
Fredag 18. oktober