Luk

Akrobatiske Ings med saksespark i Villa-sejr

| Premier League | 1 kommentar

Infoboks

Aston Villa - Newcastle 2-0
Premier League
45' 1-0 Danny Ings
62' 2-0 Anwar El-Ghazi

Danny Ings scorede på et fremragende saksespark for Aston Villa, da de lørdag slog Newcastle i Premier League med 2-0.

Danny Ings stjal alle overskrifterne i lørdagens opgør mellem Aston Villa og Newcastle i Premier League, da han i første halvlegs tillægstid scorede en kandidat til sæsonens mål, selvom vi kun befinder os i anden spillerunde.

Aston Villa var gennem opgøret det mest farlige mandskab, da de sad på spillet og konstant forsøgte at true Newcastles bagkæde, men i første halvleg var der dog ikke meget at råbe hurra for, da Villa ikke kunne finde skarpheden frem.

Det lignede derfor i lang tid, at de to hold ville gå til pause uden scoringer, men Ings havde dog andre tanker, da han på akrobatiskvis fik Villa Park til at gå fuldstændig amok.

I de døende minutter af første halvleg blev der nemlig kastet et langt indkast ind i boksen, hvor Tyrone Mings formåede at forlænge bolden videre til Ings, som efterfølgende imponerede i stor stil.

Den tidligere Liverpool- og Southampton-angriber valgte nemlig at satse alt og forsøge at saksesparke bolden ind i mål, og den mission lykkedes for Ings. 

Aston Villa-angriberen fik et fremragende træf på bolden, som dermed blev banket ind i målet til 1-0, og det var den perfekte slutning på første halvleg for Dean Smiths tropper.

Det blev dog endnu bedre for Aston Villa i anden halvleg, da de udbyggede føringen til 2-0 efter 62 minutter. 

Her var Awar El-Ghazi på pletten, da han fik ansvaret på et straffespark, som han sikkert sendte ind i målet bag Newcastles Frederick Woodman inde på stregen.

Newcastles fans fik dog lidt at juble af i slutfasen, da Emiliano Martinez dummede sig og begik et straffespark, men glæden blev dog kort, da VAR efterfølgende meldte sin ankomst.

Kendelsen blev nemlig underkendt, da Callum Wilson havde været i en offside, og derfor fik Newcastle ikke chancen for straffesparkspletten.

Der kom ikke flere scoringer i kampen, som Aston Villa dermed endte med at vinde med 2-0 i et opgør, der nok vil blive husket for Danny Ings fremragende saksesparksmål i første halvleg.


Af Raymund Nelausen

1 kommentar

JGGJ 21:42          
Flot saksesparksscoring.
Tirsdag 19. oktober
Mandag 18. oktober