Luk

Alario sikrede Leverkusen-sejr mod Augsburg

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Bayer Leverkusen - Augsburg 3-1
Bundesliga
16' 1-0 Lucas Alario
51' 1-1 Daniel Caligiuri
74' 2-1 Lucas Alario
90' 3-1 Moussa Diaby

Lucas Alario blev dobbelt målscorer, da Leverkusen slog Augsburg 3-1 i Bundesligaen. 

Leverkusen tog mandag mod Augsburg på hjemmebane i Bundesligaen.

Hjemmeholdet Leverkusen har endnu ikke tabt i ligaen i denne sæson, og de kunne med en sejr spille sig på fjerdepladsen i tabellen. Det samme kunne udeholdet Augsburg.

Den tidligere Esbjerg- og Brøndby-målmand Lukas Hradecky spillede hele kampen i Leverkusen-målet. Danske Mads Pedersen sad på bænken for Augsburg i hele kampen.

Et kvarter inde i opgøret fik Leverkusen tildelt er straffespark efter et hjørnespark. Den mulighed tog den argentinske angriber Lucas Alario sig af, og han bragte Leverkusen foran 1-0.

Fem minutter inde i anden halvleg fik Augsburg udlignet efter en omstilling. Bolden havnede hos Daniel Caligiuri, der bragede bolden i det korte hjørne og udlignede til 1-1.

Et kvarter før tid blev et Leverkusen-frispark sendt i feltet, og det blev sendt i hovedet på Alario, der headede bolden i nettet. Han scorede dermed sit andet mål og bragte Leverkusen på 2-1.

I kampens sidste minutter satsede Augsburg alt og smed målmanden med frem. Det gav et frit mål i den anden ende, og Moussa Diaby kunne dermed løbe ned og drible en lang bold i det tomme net til slutresultatet 3-1.

Sejren sender Leverkusen bag Leipzig, Dortmund og Bayern München på Bundeligaens fjerdeplads, mens Augsburg nu er nummer 10.


Af Johannes Skjøth
Mandag 30. november