LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Alba-scoring sendte Barca tættere på titlen

| La Liga | 6 kommentarer
Highlights: Barcelona - Real Sociedad (La Liga)
'Er du gal en svipser!': Barca-futsalspiller laver kæmpe fejl i CL-semifinalen - se den her
Highlights: Real Sociedad - Villarreal (La Liga)
Ups! Afslører United-stjerne taktiske træk til Barca her?
De sociale medier jubler og skriger af grin over Ronaldo, Man Utd og Man City
Alba-scoring sendte Barca tættere på titlen
Foto: Getty Images

Infoboks

Barcelona - Real Sociedad 2-1
La Liga
45' 1-0 Clément Lenglet
62' 1-1 Juanmi
64' 2-1 Jordi Alba
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Barcelona tog et vigtigt skridt mod et nyt spansk mesterskab, da de regerende mestre slog Real Sociedad med 2-1 hjemme på Camp Nou.

FC Barcelona har endnu muligheden for at vinde 'the treble', og lørdag aften skulle de forsøge at tage endnu et skridt mod det spanske mesterskab i La Liga-kampen mod Real Sociedad.

Catalanerne havde en farlig trio på toppen fra start i form af Lionel Messi, Luis Suarez og Ousmane Dembele, mens Ivan Rakitic, Arthur og Arturo Vidal udgjorde midtbanen mod La Ligas nummer ti.

Clement Lenglet bragte Barcelona foran med 1-0 kort før pausefløjtet. Ousmane Dembele servede et hjørnespark ind i panden på landsmanden, og han headede catalanerne i front.

Dembele havde selv chancen for at score efter 58 minutters spil, men den vævre franskmands forsøg røg lige akkurat forbi stolpen.

I løbet af tre begivenhedsrige minutter vendte kampen på hovedet ad to omgange.

Først fik Real Sociedads Juanmi udlignet til 1-1 efter en fantastisk frispilning af Mikel Merino, og så havde den baskiske klub pludselig forhåbninger om at rage et point til sig på Camp Nou.

Men blot to minutter senere viste Jordi Alba stor klasse og bragte Barcelona foran med 2-1. Han modtog bolden fra Lionel Messi, trak ind i banen og affyrede et forsøg mod fjerneste stolpe, hvor Geronimo Rulli ikke kunne nå ud.

 Ivan Rakitic kunne have lukket og slukket forestillingen med godt ti minutter igen af opgøret, men den kroatiske VM-sølvvinder manglede den sidste skarphed.

Derfor var der spænding frem til sidste fløjt, men selvom Real Sociedad spillede en rigtig flot anden halvleg, fandt de aldrig den åbning, der kunne fremprovokere en udlignende scoring.

Real Sociedad må rejse hjem til San Sebastian uden point, mens FC Barcelona nærmer sig det spanske mesterskab med fem spillerunder tilbage.

Barcelona er aktuelt ni point foran Atletico Madrid, der ligger nummer to i La Liga.


Af Daniel Laursen

6 kommentarer

Mr P. Ness 22:39          
Sløv kamp.

Send førsteholdet afsted til kampen på udebane mod Alaves i midtugen, og dernæst send B-holdet afsted til hjemmekampen mod Levante, så spillerne spares inden opgøret mod Liverpool.
Stagger Lee 22:42          
De gjorde lige nøjagtig nok til at vinde kampen, men så heller ikke meget mere.
Skjold99 22:43          
Stille og roligt, uden af bruge unødige kræfter. Sådan skal det gøres.
Allan1987 22:47          
Med en sejr mod Alaves er der min. 9 point ned til Atletico med 4 kampe igen og så kan alt fokus være på Chl. Men uanset hvor friske ben Barca spillerne har, så frygter jeg godt nok Liverpool. De skulle gerne vinde med et par mål på Camp Nou for i Liverpool tror jeg de bliver presset i bund.
Barca80erne 23:02          
Mr P.Ness helt enig vil være fornuftigt
Maradona-Messi 08:55          
Jeg ved godt, at dette ikke var Barcas topniveau, men alligevel sidder jeg med en dårlig fornemmelse i maven, for spillet var slet ikke sammenhængende og forsvaret noget ustabilt. Stor ros til Sociedad, som spillede deres chance, men alligevel! Håber godt nok, at der kommer en anden gejst, indstilling og løbevillighed mod Liverpool...men den kamp bliver jo nok også nemmere at være motiveret til! Så alt i alt; 3 points og videre!
Lørdag 25. maj