Luk

Albæk om VAR: Man føler sig taget i røven

| 3F Superliga | 65 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - SønderjyskE 4-1
Superligaen Grundspil
45' 1-0 Allan Sousa
52' 1-1 Anders K. Jacobsen
62' 2-1 Allan Sousa
85' 3-1 Arbnor Mucolli
90' 4-1 Arbnor Mucolli

Mads Albæk var langt fra tilfreds med de mange VAR-kendelser efter 4-1-neerlaget til Vejle og beskriver dem som noget juks.

Mads Albæk fik underkendt sit mål til 1-1 i kampen mod Vejle, hvis underkendte mål til 3-1 til gengæld blev godkendt efter et VAR-eftersyn.

Opgøret, der endte 4-1 til Vejle, var i det hele taget fuld af VAR-kendelser, og selvom Mads Albæk endnu ikke har set situationerne igennem, er hans dom over VAR klar.

- Det er som nat og dag. Man føler sig taget i røven. Nu har jeg ikke set situationerne igennem, men det er også forfærdeligt at løbe rundt i otte minutter ekstra, siger han til TV3 Sport og henviser til, at der blev lagt syv minutter til opgøret.

- Vi er fodboldspillere for at spille 90 minutter, og nu skal vi spille 98 minutter. Men nu har jeg jo ikke set situationerne og i første runde forløb det godt, men i anden runde var det noget være juks, uddyber han.

SønderjyskE skal i næste runde af 3FSuperligaen op imod AaB på hjemmebane.


Af Lasse Rene

65 kommentarer

Bruger1711823 20:52          
Klamt. Hvorfor ikke søge de rigtige kendelser instedet for at hive point hjem på dommerfejl, Albæk. Især når du ikke engang har set dem igen. Mælet til 3-1 ville jo være tyveri hvis den ikke blev godkendt, da den var klar og tydelig fejldømt off side. Og den annullerede scoring sparkes jo under en spiller i off side der hopper over bolden.

Og hvis du ikkenkan holde til at spille 93 minutter, så bed da om at blive skiftet ud noget før
Toon Toon! 21:03          
Ingen grund til at bebrejde VAR når det er dommeren der vurderer (rigtigt eller forkert).
beringer 21:05          
Og de mange VAR gennemgange, betyder vel reelt at de spiller mindre fodbold, for det er sgu sjældent at der ligges til sekund for sekund..., tit gennemses der i længere tid end der lægges til...

NEJ han var en der skulle undskylde overfor sine fans, og ikke kunne finde ud af det, grundet deres elendige præstation..., så var det lettere at skyde på VAR og dommerne.
Gladbach 21:06          
Hold op et tudefjæs. At jamre over at kampen varer 97 minutter. De ekstra 7 minutter foregik jo stillestående på banen, mens man ventede på fire (2. halvleg) korrekte VAR kendelser. Hvor er du latterlig at
sparkliz 21:10          
Haha Albæk.. Alle kendelserne var jo korrekt efter at VAR var inde over.. Der blev lagt 7 min til, så i havde da selv alle chancer for at score..

Anerkend nu bare i blev udspillet, og igen VAR sørgede for at der ikke blev dømt forkert i sidste ende..

Dit "mål" korrekt offside.
Ingen offside ved 3-1 og 4-1..
Straffe spark korrekt begge gange.....
Martinovic 21:12          
Ham Faghir eller hvad han hedder, får det svært i en bedre liga, hvis der ikke skal mere til for, at han mister balancen.

Kun idioter og ignoranter påstår, at han falder pga. det riv i trøjen.
Snuppi 21:13          
Klamt for en hjemnedommer. Nu forventer vi alle at det er en ændret præcedens fremover med holde situationer i feltet.
Til gengæld må Vejle have opbrugt alt dommer held i hele sæsonen
Fredag 27. november
Torsdag 26. november