Luk

Albæk-træffer sørgede for udligning i Kolding

| Danmark | 0 kommentarer

Infoboks

Kolding IF - SønderjyskE 1-1
Træningskamp
50' 1-0 Jeppe Hansen
80' 1-1 Mads Albæk

SønderjyskE delte fredag eftermiddag med Kolding i en testkamp, der endte 1-1.

Glen Riddersholm og SønderjyskE skulle fredag eftermiddag krydse klinger med 1. divisionsoprykkerne Kolding IF, der har gjort det langt bedre end ventet i denne sæson.

Riddersholm havde inden dagens testkamp lovet spilletid til mange unge og uprøvede spillere, men det skulle først blive i anden halvleg.

Første halvleg bød nemlig på en stærk opstilling, der dog manglede profiler som Mads Albæk og Eggert Jonsson, der var designeret til anden halvleg.

Johan Absalonsen startede inde på venstreback, mens vinter-tilgangen Julius Eskesen fik chancen på venstrekanten.

Første halvleg var en lige affære mellem de to hold, som ikke fik udnyttet de få muligheder, som holdene fik tilspillet sig.

Kolding var særligt tæt på efter 16 minutter, men Fazlagic' afslutning røg snert forbi.

Derfor 0-0 ved pausen, og så fulgte en lang række udskiftninger hos SønderjyskE, der skiftede samtlige markspillere i pausen. 

Efter 49 minutter lykkedes det den indskiftede Kolding-angriber Jeppe Hansen at sende Kolding på 1-0, da han ganske koldblodigt smækkede benene op i luften og saksesparkede bolden i kassen efter et hjørnespark.

Favoritterne lod sig dog ikke kue, og det unge SønderjyskE-kuld fik udlignet med 10 minutter igen, da Mads Hansen satte et forrygende angreb i gang med en vending.

Han fandt Steffen Svenningsen, som lagde bolden til rette for Mads Albæk, der sparkede udligningen i mål til 1-1, som blev kampens resultat.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 28. maj