LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Albani bliver hovedsponsor i OB

| Superligaen | 21 kommentarer
Albani bliver hovedsponsor i OB
Foto: Jan Christensen / Getty Images

Infoboks

Esbjerg fB - OB
Superligaen Mesterskabsspil (23/04)
bet365 2,75 3,50 2,40
NordicBet 2,95 3,25 2,45
Oddset 2,95 3,35 2,45

Se Tottenham - Brighton

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
Efter 16 år med Carlsberg på forsiden af trøjen, skifter OB nu ud. Royal Unibrew bliver hovedsponsor og Albani kommer på trøjen.

Albani er fra næste sommer hovedsponsor i OB. Dermed stopper Carlsberg i den rolle efter 16 år. Det meddeler OB på sin hjemmeside.

Dermed kommer Albani også tilbage på forsiden af OB-trøjerne, hvilket også tidligere har været tilfældet.

- Vi har haft 16 fantastiske år sammen, og de er - og har altid været - en særdeles professionel samarbejdspartner. Der er ingen tvivl om, at vi har lært rigtig meget af Carlsberg igennem årene, og derfor ser vi også frem til at fortsætte samarbejdet sæsonen ud, skriver OB på sin hjemmeside.

- Samtidig er vi naturligvis begejstrede for aftalen med Royal Unibrew. Det er en attraktiv aftale, som går hånd i hånd med vores ønske om at samle klubben og byen og vise vores stærke tilknytning til Odense - en holdning, som vi ved, at Albani deler. Vi er sikre på, at vi sammen med Royal Unibrew kan fortsætte den udvikling, OB er i gang med, skriver OB.

Albani er ejet af Royal Unibrew, som altså helt formelt er hovedsponsoren. OB og Royal Unibrew har lavet en aftale, der løber frem til 31. maj 2023.

Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april