Luk

Albiol: Atalanta sværere end Inter og Juventus

| Champions League | 1 kommentar

Infoboks

Inter - Empoli
Coppa Italia (19/01)
Oddset 1,23 6,50 11,00
bet365 1,25 6,00 13,00

Raul Albiol kender Atalanta fra sin tid i Napoli, og hans erfaring er, at Bergamo-klubben er mere uforudsigelig end storklubberne Inter, Juventus og AC Milan.

Onsdag aften er Villarreal og Atalanta i et direkte opgør om at gå videre i Champions League, når de brager sammen i sidste runde i Italien.

Villarreal har overhånden i opgøret, hvor de ligger nummer to i Gruppe F med syv point foran Atalanta med seks point, men spørger man Raul Albiol fra Villarreal, bliver det en svær kamp.

Albiol kender det italienske mandskab fra sin tid i Napoli, og på pressekonference forud for kampen, vurderer han, at Atalanta er sværere at forberede sig på end de andre italienske storhold Inter, Juventus og AC Milan.

- Da jeg var i Napoli, var det meget nemmere at spille imod Inter, Juventus eller Milan, fordi de altid var rimeligt ens, hvorimod Atalanta var uforudsigelige og mere besværlige at forberede sig på, forklarede Albiol på pressekonferencen ifølge Football Italia.

- Vi ved, at de italienske fans fylder stadion på en meget intens måde, de lever fodbold. Da vi så holdene, vi var oppe imod i lodtrækningen, vidste vi godt, hvem der ville forårsage os problemer.

- Vi er imidlertid klar og har allerede planlagt vores tilgang. Jeg håber, at det vil være nok til at lade os komme blandt de sidste 16, sluttede Albiol.

Kampen i Bergamo fløjtes i gang klokken 21.00. Det omvendte opgør endte med 2-2 i Spanien i en meget lige kamp.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar