Luk

Albrechtsen: Har været et frustrerende forår

| 3F Superliga | 6 kommentarer
Albrechtsen: Har været et frustrerende forår
Foto: AC Horsens

Infoboks

Lyngby - AC Horsens
Superligaen Grundspil (27/10)
bet365 2,20 3,40 3,20
NordicBet 2,31 3,40 3,05
Oddset 2,35 3,35 3,05

AC Horsens' Martin Albrechtsen nærmer sig en klarmelding efter et forår, som han erkender, har været frustrerende for ham.

Den rutinerede forsvarsspiller Martin Albrechtsen skiftede i vinterpausen Brøndby ud med AC Horsens, hvor han var udset til at skulle medvirke til at stabilisere defensiven i kampen for at undgå nedrykning.

Albrechtsen har dog blot fået spilletid i to kampe for AC Horsens, og han erkender, at det har været en irriterende tid for ham.

- Det har da været frustrerende, for det er ikke gået, som jeg havde håbet på. Forårssæsonen er så kort, så får man bare den mindste skade, så er sæsonen hurtigt forbi. Jeg havde selvfølgelig håbet på at spille nogle flere kampe, siger Albrechtsen til bold.dk.

- Jeg har gået og trippet på sidelinjen i halvanden måned, hvor vi har hostet og hakket os igennem og haft det lidt svært. Nu begynder det at spidse til, så nu vil jeg gerne ind og bidrage og kunne hjælpe holdet.

Albrechtsen er tilbage i træning, og han håber derfor på, at han kan spille en rolle i Horsens' vigtige kampe for at undgå nedryknings fra Superligaen.

- Det går bedre, for jeg kan løbe normalt uden at mærke noget, som jeg har kunnet de seneste uger. Jeg har trænet mere og mere med og er stort set helt med igen, men vi er stadig lidt forsigtige, da jeg fik et tilbagefald for tre uger siden.

- Jeg tror godt, jeg kan være hurtigere klar end to uger. Jeg håber selvfølgelig, at det går godt de næste dage, og at jeg så kan bidrage inden længe og hjælpe holdet.

37-årige Albrechtsens aftale med AC Horsens udløber efter sæsonen, og han forklarer, at sommeren kan byde på alt fra en ny aftale til et karrierestop.

- Jeg vil tage beslutningen hen over sommeren. Jeg tager i første omgang en lidt længere sommerferie i forhold til spillere, der har kontrakt, og så må vi se, hvad der kommer, når vi når til august. Jeg må mærke efter, hvad lysten og fysikken er til og derefter trække en beslutning, siger Albrechtsen til bold.dk.

Martin Albrechtsen har i karrieren spillet 304 kampe i Superligaen for AB, FC København, FC Midtjylland, Brøndby og AC Horsens.

mikkel@bold.dk


Af Mikkel Nøhr

6 kommentarer

Romano Danese 13:37          
Læg støvlerne på hylden, Judas. Du er færdig.
Peter Nielsen 14:54          
Judas ? Han var vel langt fra spilletid i BIF, så det er vel naturligt nok at søge andre græsgange. Eller er det noget gammelt nag du stadig ikke er kommet dig over ?
AC Røde 14:56          
Her kunne skrives en hel artikel om afdankede superligaspillere - men det gider jeg ikke !
Man sparker ikke selv det sidste spark - man får det, når man ikke standser i tide !
Rogosjin 18:29          
Det er skiftet til BIF manden er sur over at Albrechtsen fortog, ikke skiftet væk.

Hvorfor ved jeg dog ikke, han er jo ikke opforstret af os, og det er heller ikke fordi vi var igang med at købe ham tilbage og BIF snuppede ham for næsen af os.

Jeg har meget svært ved at have andet en respekt for Albrechtsen, og er dybt taknemlig for den tid han havde i FCK, det ændre at han senere har spillet i Brøndby ikke en tøddel på.

Jeg håber han når at blive klar og hjælpe Horsens i deres kamp mod nedrykning.
Sådan set 08:20          
Tak, Rogosjin!
Internazionale4everr!!! 10:21          
@Romano Danese

Læg støvlerne på hylden, Judas. Du er færdig.


Arrh, skulle vi nu ikke lige? Han har West Bromwich Albion, Derby County og FC Midtjylland imellem de to klubber. Der er således på ingen tænkelig måde tale om dødssynd-skiftet fra den ene klub til den anden. For det andet: Martin er AB’er født og opvokset i Værløse, startede sin karriere med fire år i AB. Så er det rigtigt nok at I snuppede ham, da alt ramlede for os tilbage i 2002, men så var han altså også videre efter kun 2 år i FCK. For det tredje kan du jo ikke vide hvilke bevægegrunde en spiller har for at skifte til rivalklubben efter et udlandseventyr og et ophold i FCM. Måske kunne FCK bare ikke bruge ham? Måske var Brøndby det mest kompetente alternativ, hvis man vil hjem til Danmark igen, og helst til Storkøbenhavn (som han jo heller ikke lægger skjul på i interviewet).

Jeg håber da personligt meget på, at han ville være frisk på at slutte cirklen af hos os, når han engang vil trappe ned og flytte tilbage til København.
Mandag 21. oktober