Luk

Alexander J. efter skifte: Jeg skulle bare videre

| Allsvenskan | 0 kommentarer
Alexander J. efter skifte: Jeg skulle bare videre
Foto: Kalmar FF

Infoboks

FC Rosengård - Kalmar FF
Svenska Cupen (21/08)
bet365 7,50 5,50 1,25
NordicBet 9,25 5,70 1,26
Oddset 8,50 5,40 1,23

Alexander Jakobsen er glad for skiftet til Kalmar FF, og han glæder sig til at spille under den tidligere AaB-cheftræner Magnus Pehrsson.

Alexander Jakobsen forlod lørdag aften IFK Norrköping til fordel for Allsvenskan-konkurrenterne Kalmar FF, som han er blevet udlejet til resten af 2019.

Det skifte glæder den dansk-egyptiske midtbanespiller, som håber, at han her kan få noget mere spilletid, end det har været tilfældet i sæsonen indtil nu. Det siger han til klubbens hjemmeside.

- For mig var det vigtigste at komme videre fra Norrköping og få spilletid. Fodbold betyder alt for mig, så jeg ville til en klub, der tror på mig, og hvor jeg får lov til at spille. Da denne mulighed kom, tøvede jeg ikke, siger han.

Kalmar FF har den tidligere AaB-cheftræner Magnus Pehrsson i spidsen, og Alexander Jakobsen glæder sig til at spille under ham.

- Jeg ser frem til at spille under Magnus Pehrsson, som jeg har kendt siden hans tid i Aalborg. Jeg så mange af deres kampe på tv, og jeg kunne lide den måde, de spillede fodbold på, siger han.

Den 25-årige midtbanespiller har endnu ikke været i startopstillingen for Norrköping i denne sæson, hvor det kun er blevet til syv indhop. Men han gør det klart, at han er klar til at spille.

- Jeg har trænet meget hårdt og holdt mig i så god form som muligt. Nu er jeg klar til at vise, hvad jeg kan her, siger han.

- Det vigtigste er, at vi begynder at vinde fodboldkampe. Og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at hjælpe med det. Jeg vil gøre det, der er godt for holdet.

IFK Norrköping ligger nummer syv i den bedste svenske række, mens Kalmar FF indtager en plads som nummer 14. 


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 20. august
Mandag 19. august