LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Alexander Juel får to år i Vendsyssel

| Danmark | 10 kommentarer
Alexander Juel får to år i Vendsyssel
Foto: Vendsyssel FF
Vendsyssel har hentet forsvarsspilleren Alexander Juel Andersen og udstyret ham med en kontrakt til sommeren 2020.

Vendsyssel FF har sikret sig endnu en forstærkning forud for den kommende Superliga-sæson.

Forsvarsspilleren Alexander Juel Andersen skifter på en fri transfer og har skrevet under på en aftale til sommeren 2020, skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Vi er stolte over, at det er lykkedes at tiltrække en så dygtig og i Superliga-sammenhæng så rutineret spiller som Alexander. Alexander er en hurtigt tænkende og initiativrig spiller, som samtidig er udadvendt og ledende. Desuden besidder han en masse power og energi både defensivt og offensivt. Kvaliteter som jeg sætter enormt pris, og som skal være kendetegnende for os i Vendsyssel FF, siger cheftræner Jens Berthel Askou.

- Med tilgangen af Alexander har vi fået en spiller til toppen af hierarkiet i vores talentfulde trup, hvor Alexander helt naturligt - qua sin personlighed og sin erfaring fra adskillige sæsoner i ALKA Superligaen - vil indtage en lederrolle og være et forbillede for mange af vores unge spillere.

Juel Andersen har tidligere repræsenteret AGF, AC Horsens, Randers FC og Viborg FF.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

10 kommentarer

Tejlgaard 17:26          
Se nu begynder det at ligne noget i Vendsyssel! DC, Søren H og AJA, en base der kan blive afgørende - find en kant som kan tage over for Andersson, da Ninos skal steppe sit game en del op for at starte inde. Måske også en offensiv spiller til bredden som kan supplere angriberne og måske spille en kant
Passion 17:28          
Juel er nu også en spiller som har det med at slå op i banen, når tingene ikke lige går hans vej. Han har svært ved at holde engagementet i 90 min.
Dindane 17:30          
Flot signing på papiret, men meget kommer til at afhænge af hvor skadesplaget AJA kommer til at være (fortsætter med at være).
Det har ikke været godt på den front i AGF, så stærk signing med en kæmpe risici.
vff'eren 18:43          
Har du drukket af natpotten ?? Mangler engagement ?? Hvis der er noget AJA har er det da netop engagement. Nogen vil nok mene at han kan have et for højt spændingsniveau. En skadesfri AJA vil være selvskrevet i startelleveren i alle Superligaklubber minus de tre øverste....Sådan er det. Disse ord kommer fra en Viborg FF´er.....
101249 18:49          
Bo Henriksen har sovet i timen her.
Gul mand 19:03          
Vanvittig dygtig spiller. Gad godt set ham i ACH igen.Hvis han ellers holder sig skadefri er han et scoop.
Groggster 19:37          
Kæmpescoop af Vendsyssel. Han har altid været en af mine klare favoritter i AGF, og han har været savnet i sin lange, lange skadesperiode. En fremragende back.
Fredag 19. april