LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Alexander Ludwig skifter fra Horsens til OB

| Superligaen | 53 kommentarer
Alexander Ludwig skifter fra Horsens til OB
Foto: OB
OB henter defensiv forstærkning i AC Horsens i form af 24-årige Alexander Ludwig, der får en fire-årig kontrakt i Ådalen. 

OB har netop offentliggjort købet af Alexander Ludwig fra Superliga-konkurrenterne AC Horsens. 

Den 24-årige forsvarsspiller har skrevet under på en fire-årig kontrakt i OB, og klubbens nye træner, Jakob Michelsen er glad for tilgangen af Ludwig. 

- Vi er rigtig glade for købet af Alexander Ludwig. Han har spillet stærk sæson i AC Horsens, som gjorde det rigtig godt og kom med i mesterskabsslutspillet i sidste sæson, siger Michelsen til klubbens hjemmeside og fortsætter.

- Han er en stabil spiller med en god fart, et godt venstreben og en god fysik, som jeg glæder mig til at se i aktion. Jeg har en forventning om, at Alexander fra dag ét af vil gå ind og konkurrere om pladserne i startopstillingen, og jeg er rigtig glad for, at han i dag har skrevet under med os.

Ludwig og resten af OB har første træningsdag den 18. juni.

Se Chelsea - Tottenham Stream live på Eurosport Player 
Advertisement

Af Martin Schmidt

53 kommentarer

Sheringham 19:01          
Amen for helvede!!! Nu har vi ca. 0 stabile midterforsvarer!!
Milovicc 19:02          
Der må da have været et nogenlunde beløb på bordet. Ellers giver det da ingen mening, at Horsens sælger en vigtig forsvarsspiller til en direkte konkurrent??
brefsgaard 19:03          
What the shit??? Den havde jeg ikke set komme. Jovist han har haft en god sæson men hvorfor ikke tage en mere og så videre til udlandet? OB er en større klub på mange fronter men alligevel
biglas43 19:04          
Det er fandme godt nok skidt, og når det er OB er der ingen chance i helvede for at de har fået et stort salg, videresalgsklausuler også ligegyldige, OB sælger aldrig for beløb der er værd at nævne, rigtig dårligt valg BH.
Oswald Cobblepot 19:04          
Pis osse...!!!

Men held og lykke til Alexander...

(Tror desværre, vi ikke fik særligt meget for ham... :-( )
ThePantsParty 19:08          
Synd for Horsens. Han var uden tvivl en af de helt store lyspunkter i forrige sæson.
cgil 19:13          
Vil Michelsen mon spille med 3 midterforsvarere? Eller vil han rykke Tverskov på midten? Virker i hvert fald voldsomt med KEP, Tverskov, Lund og Ludwig til 2 pladser.
Torsdag 24. januar
Onsdag 23. januar