Luk

Alisson: FCM-comeback giver dem selvtillid

| Champions League | 2 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (05/12)
Bet25 4,70 4,10 1,71
Oddset 4,90 4,10 1,67
bet365 4,75 4,00 1,65

Liverpool-målmand, Alisson, mener, at FC Midtjylland kommer til Anfield med selvtillid i ryggen efter 3-2-comebacket mod Brøndby IF.

FC Midtjylland vendte lørdag 0-2 til 3-2 mod Brøndby IF, og den sejr har Liverpool-målmanden Alisson bemærket.

Han mener, at netop den sejr giver FC Midtjylland stor selvtillid inden mødet tirsdagens møde.

Det fortalte han på pressemødet mandag eftermiddag, hvor Liverpool endnu ikke havde forberedt sig på FC Midtjylland i detaljer.

- Ærligt talt, ved jeg ikke så meget (om FCM, red.). Vi har et møde efter pressemødet, så derefter kender vi mere til FC Midtjylland og deres spillere.

- Jeg ved bare, at de har været i stand til at kvalificere sig til Champions League-gruppespillet, og de gør det godt i deres liga, sagde den brasilianske Liverpool-målmand og fortsatte:

- De kommer med en 3-2-sejr i ryggen med et sent mål, så det giver dem selvtillid i holdet og tro på deres mål om at vinde mod os og få tre point. 

- Det vigtigste er for os at fokusere på os selv, forberede os på kampen og gøre det, vi kan, for at få tre point.

Den 28-årige målmand slog desuden fast, at det er normalt for Liverpool ikke at forberede sig tidligere end godt 30 timer før mødet med sine Champions League-modstandere.

- Det er normalt den måde, vi gør det på. I dag (mandag, red.) har vi et møde og lærer vores modstander bedre at kende. Så træner vi og forbereder os, og ser på hvad vi kan gøre anderledes og gentage fra sidste kamp.

Kampen sparkes i gang klokken 21:00 på Anfield tirsdag.

Alisson har på det seneste døjet med en skade, men han var tilbage i weekendens Liverpool-sejr over Sheffield United på 2-1.


Af Jonas Dalgård
Fredag 4. december
Torsdag 3. december