LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Allan Gaarde har stor tiltro til de unge i AaB

| Superligaen | 16 kommentarer
Vendsyssel tager endnu et point mod nordjysk storebror - se målene her
Langer gult kort ud til den forkerte: 'Nu må dommertrioen også komme ind i kampen'
'Jeg hader selvmål' - Klodset selvmål bringer AaB i knæ mod Vendsyssel
'Klasse fornægter sig ikke' - Andersen bringer AaB foran med fantastisk scoring
Kenneth Emil om 'udtryksløse, kedelige AaB': Har lyst til at smide en granat ned i omklædningsrummet
Allan Gaarde har stor tiltro til de unge i AaB
Foto: Getty Images

Infoboks

AaB - Hobro
Superligaen Pulje 2 (26/04)
bet365 1,71 4,00 4,33
NordicBet 1,81 4,05 4,05

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Sportsdirektør Allan Gaarde er fortrøstningsfuld omkring fremtiden i AaB og føler sig overbevist om, at unge spillere som Mathias Ross nok skal slå igennem.

Da AaB lørdag tabte 0-1 til Vendsysel i Superligaen, var den blot 18-årige Mathias Ross i startopstillingen.

Han udgjorde midterforsvaret sammen med Jores Okore, og selvom der var ungdommelig usikkerhed at spore til tider, så roser AaB-sportsdirektør Allan Gaarde den unge stopper.

- Jeg synes, Mathias Ross spillede en fin kamp. Han ved godt, han lavede en fejl, men derudover spillede han fint, siger Allan Gaarde efter kampen.

AaB er kendt for at bringe mange af klubbens egne talenter op på førsteholdet, og sådan skal det blive ved med at være, mener sportsdirektøren.

- I AaB får de unge chancen, og sådan vil det også være fremover. Vi har utrolig stor tiltro til de unge, og de har en masse kvalitet - det kommer de også til at bevise i fremtiden.

- Hvis ikke de får lov at komme ud og begå fejl, så slår de aldrig igennem, men vi er sikre på, at de nok skal slå igennem, siger Allan Gaarde.

AaB missede akkurat Superligaens mesterskabsspil i denne sæson, og i de første tre kampe i nedrykningsspillet er det blot blevet til et point.

Allan Gaarde erkender, at AaB ikke præsterede som et top seks hold i 0-1-nederlaget mod Vendsyssel.

- Den sidste time af kampen mod Vendsyssel spillede vi i hvert fald ikke som et top seks-hold. Det var sådan en kamp, som top seks-hold bare skal vinde.

- Vi er AaB, og vi skal da ikke have mindre ambitioner end top seks, men i år er det mest tilfældigheder, der gør, at vi ikke er i top seks, siger Allan Gaarde.

Trods den dårlige start på nedrykningsspillet er AaB på andenpladsen i pulje 2 med et point op til Randers, der har en kamp mod Hobro i hånden.

Philip Hovgaard/bold@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

16 kommentarer

Hynkjii 07:29          
Er enig i vi skal bruge de talenter vi producerer, hvis talentet er stort nok. Men man føler nok at nogle gange får vi nogle op som kun kommer i truppen pga de er billige og ikke har talentet.
Skal vi have talenter i truppen så skal de have nogle rutinerede at læne sig opad, så de indkøb vi laver skal altså være "sikre" profiler, så nytter det ikke at vi køber spillere som: safranko, lesniak, Pallesen, Holgersen, Van weert, ochs. Det skal være folk der gør en forskel som, Risgaard, okore, rinne, Andreas Johansen, Ståle Solbakken, Jozo matovac, Frank strandli, Rade Prica, Frederik Vinsnes, Rasmus jönsson, califf og i den dur, de kan hjælpe med at udvikle de unge, og samtidig være en profil i superligaen. Den dygtige læser kan nok se at dem der nævnes sidst primært har lynges signatur på sig, så gaarde vil du ikke godt oppe dig gevaldigt i næste transfervindue. Pft.
Skinkegikderoghvaså 07:56          
synes godt nok du snakker lidt udenom Gaarde, virker til du er begyndt at beskytte dig selv. det er den dyreste AaB trup i årevis, som ikke præsterere, masser af fejl køb, forkerte trænere og pengene fosser ud
thomasjn 08:42          
AaB fans har ingen tiltro til Allan Gaarde!
Landstræner 08:42          
Spot on, Hynkjii!
Klogesen? 09:06          
Hallo - jeg er rimelig fortrøstningsfuld på AaBs vegne mht spillermaterialet - vil til dels give Gaarde ret - materialet er nogenlunde iorden - så handler det bare om at få det til at fungere - når man sætter en ung mand på kan det ikke hjælpe at man flår ham af første gang han fejler - giv dem snor - og spil med dem - når de kan i FCN - kan Aab også - hvad angår de her kampe i slutspil - er det desværre ofte at når der ikke er noget at spille om - mangler man/holdet lige de sidste 10/15 procent og det er nok - senest set igår med PSG - taber 5-1 til Lille fordi PSG bare lige skal spadsere den hjem - det handler om for Friis at finde den rigtige konstellation til når de kampe der gælder noget så er AaB klar - vi for se om han har kvaliteterne.
Vendelboen83 09:33          
Skal vi have talenter i truppen så skal de have nogle rutinerede at læne sig opad, så de indkøb vi laver skal altså være "sikre" profiler, så nytter det ikke at vi køber spillere som: safranko, lesniak, Pallesen, Holgersen, Van weert, ochs.
Hvad er problemet med ham? han har da netop vist sig som en angriber der tør og vil noget. han scorer mål og der skal nok komme mange flere fra ham
Bobby Axelrod 09:33          
Tilfældigheder? Hahaha!
Det samme vil andre klubber påberåbe sig. Det er da en uintelligent kommentar fra en presset sportsdirektør.
Den unge mand han omtaler lavede to kampafgørende fejl. Nu blev der ganske vist kun scoret på den ene og dermed tabte AaB - ellers gik det meget godt.
Mandag 22. april