LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Allan K. Jepsen: Skal styrke spidskompetencer

| Superligaen | 0 kommentarer
Allan K. Jepsen: Skal styrke spidskompetencer
Foto: Getty Images / Lars Rønbøg

Som udviklingstræner i Vendsyssel FF skal Allan K. Jepsen forsøge at hjælpe spillerne til at styrke deres spidskompetencer.

Allan K. Jepsen skal fra årsskiftet være assistenttræner i Vendsyssel FF, og her får han blandt andet ansvaret for at udvikle på spillernes spidskompetencer.

Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

- Du bliver aldrig færdiguddannet som fodboldspiller - uanset din alder. Jeg bliver en del af et team, der skal løfte opgaven omkring den enkelte spiller og være med til at udvikle deres spidskompetencer, og gøre spillerne dygtigere hver eneste dag, siger han til klubbens hjemmeside.

- Det bliver sindssygt spændende. Det tiltaler mig at skulle arbejde med unge energifyldte mennesker, der vil fremad og udvikle sig hver dag. 

- Samtidig kender jeg jo også nogle af spillerne, så det bliver et glædeligt gensyn med dem. Og efter hvad jeg har hørt fra trænerteamet og Glen (Riddersholm, red.), så er det en fantastisk trup at arbejde med, siger Allan K. Jepsen.

Den nye Vendsyssel-træner fortæller desuden, at han kender både cheftræner Jens Berthel Askou, assistenttræner Mike Tullberg og sportsdirektør Glen Riddersholm, og at det har betydet noget, da han besluttede at sige ja til jobbet.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 25. maj